0

Мая Манолова се поклони пред делото на Васил Левски на гроба му в столичния храм „Света Петка“ по повод 150 години от кончината на Дякона, носейки чанта за 5 хиляди лева. Лидерката на „Изправи се, България“ поднесе цветя пред паметната плоча на Левски в църквата, придружавана от част от своите партийни колеги.

 

Видно от снимките, които бившата омбудсманка публикува във фейсбук страницата си, Манолова е нарамила дамска чанта на прочутата френска марка „Диор“. Модната къща се слави с изключително високите си цени и ненадминато качество. Аксесоарът от черна кожа впечатлява с огромна катарама закопчалка с инициалите на дизайнерската къща.

 

Именно по това модни познавачи в социалните мрежи разконспирираха луксозната придобивка на Манолова. Цените на дамските чанти на „Диор“ варират между 3 и 10 хиляди евро на официалния сайт на марката. Въпросният модел, носен от бившето острие на БСП, не е от най-новата колекция на модната къща, но цената му била не по-малко от 5 хиляди лева, казват запознати.

 

 

Мая Манолова, която пред обществото се представя за закрилничка на бедните и онеправданите, от години държи на безупречния си външен вид и редовно се глези със скъпи придобивки в гардероба. Едва ли е купила фалшификат на марката, тъй като винаги е залагала на оригинални стоки, колкото и да са скъпи.

 

В годините назад е била засичана да носи шалове на „Луи Вюитон“, обувки на „Долче и Габана“ и любимия дизайнер на холивудските звезди – Кристиан Лубутен, за по няколко хиляди лева.

 

Източник: Ретро


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *