0

Известната лейди България си хареса ново място за живеене и дори вече е избрала училище за детето си

Лейди България 2022 Мария Бойчева се завърна у нас след незабравима ваканция на остров Бали.

 

Красавицата сподели, че цял живот си е мечтала да живее на подобно екзотично местенце. Откакто се завърна в България, тя постоянно сънувала острова. Семейството ѝ взело решение следващата зима да се пренесат трайно там. Те дори избрали училище за сина им.

 

Магията на Бали очевидно е пленила Бойчева. Тя разказа, че въпреки бедността си хората там били много позитивни и благодарни. Всички са им се радвали, а улиците им са били много по-подредени и чисти, отколкото у нас.
На острова Мария се запознала с доста местни хора, имало и българи. Тя е създала нови контакти и е завързала ценни приятелства.

 

Бойчева е очарована от културата на хората там. Тя разказа, че ако някой в Бали почине, другите не тъжат, а се радват, защото вярват, че той отива на по-хубаво място, и казват, че ще се прероди.

Най-силно усещане у Мария са оставили посещението на храма „Тирта Емпул“ и срещата ѝ със слоновете

 

„Този храм е с течаща вода, в която влизаш, за да се пречистиш. Водата там има силна и целебна енергия. Хората ходят в светилището, когато имат здравословен проблем. Нашият шофьор ни разказа, че е бил с много сериозни болести и никакви лекари не са могли да му помогнат. Излекувал го е храмът“.

 

„Хората сме много забавни за слоновете. Те обичат да играят с нас. Докато хранихме слончетата, ме беше страх заради огромната им уста. Мислех, че ще ми отхапят ръката, но слоновете са много интелигентни животни. Дори си бутнах ръката в устата на слона, за да му пипна езика. Това е едно от най-силните ми преживявания“.

Според красавицата животът в Бали е много по-спокоен и достъпен от този в България.

 

Цените на острова са в пъти по-ниски от България, а климатът е изключително приятен.

 

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *