0

Станка Златева – българката, спортистката, състезателката по борба и наша гордост е позната на теб, на мен и на всеки един от вас, който гледа това видео. В него ще проследим едно от последните й спортни постижения и за пореден път ще притаим дъх, ще се възгордеем, че дишаме нейния въздух, че живеем в нейната страна.

В конкретното видео Станка Златева печели поредната си титла, а именно златен медал в едно от най-престижните спортни състезания у нас, а именно турнира по борба Дан Колев – Никола Петров. Цялото изпълнение във видеото за пореден път показва силния дух на Станка и нейната непреклонност пред конкурента, запазвайки до последния момент самообладание и достойнство на терена.

Станка Златева си заслужава да бъде гледана всеки път, когато имаме нужда от малко самочувствие, от малко напомняне, че да си българин не е чак толкова лошо, защото ние имаме с какво да се гордеем, с какво да се похвалим, с какво да бъдем щастливи, че сме от тук, че сме братя и сестри на българки като състезателката ни по борба! Гледайте това видео и се преклонете пред таланта и спортната дисциплина на Станка. Гледайте и вижте защо химнът ни продължава да се чува по десетки различни кътчета из света…


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *