0

Водещата предаването „Светът на здравето“ д-р Неделя Щонова бе отличена от „Global Industrial Leaders“ за „Човечен лидер“ сред най-успешните жени в бизнеса, местната власт, дипломацията и културата.

 

Тя взе златна статуетка за човечност и хуманност и сподели емоцията си от високата оценка в официалния си профил във Фейсбук: „Днешните измерения на толерантност без граници раждат общество на омраза, тероризъм, престъпност.

Равнището на агресия, подлост, егоизъм и насилие взема гигантски размери. А анализатори наричат световния ред с термина „перверзокрация“. И в същата тази „чудна” среда на мен ми връчиха награда за „Човечен лидер”.

 

Най-успешните жени в бизнеса, местната власт, дипломацията и културата бяха отличени на церемония, организирана от „Global Industrial Leaders“.

„Трогната съм! Благодаря!

 

Трогната съм от факта, че хуманността все още е ценност! Да получиш награда за човечност в този осквернен и бастисан свят, в това мърляво и апатично време, е доста оптимистично! Но за мен дните са предизвикателство, да давам личен отпор на деструктивните и грозните посоки, които изникват пред очите на всички ни“, написа д-р Щонова.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *