0

Нежната и гласовита певица на Слави Трифонов – Невена Цонева смълча всички с признанието, което направи. Красавицата е още на 36 години, само че е трябвало да се бори и към момента се бори с последствията от доста съществено заболяване.

Преди време тя описа, че й откриват туберколоза, която обаче била латентна. От нея се отключили и проблеми със сърцето, които неведнъж остават за цялостен живот или най-малкото би трябвало да си повече от прецизен, както с лекуването, по този начин и с пазенето.

До нея, като голяма и може би най-голямата поддръжка, е мъжът й Венелин Венков, също музикант на Слави Трифонов. Двамата с Невена се срещат и влюбват точно около общата си работа в Ку-ку бенд, а до през днешния ден са неразделни, пише show.blitz.bg.

Нетипично за мъж, а още по-малко пък за “ креативна “ персона, само че Венков очевидно в действителност обича Невена, тъй като след толкоз години не се е чуло да й е поставил рога. Венелин в никакъв случай не се е славел като коцкар и с него Цонева е блъснала джакпота.

В момента двамата се занимават и с това да оказват помощ да хора с разнообразни физически или психически проблеми като описват своя опит или ги срещат с разнообразни специалисти и минали през същото хора, които да им опишат историите си и да им дадат препоръките, от които всеки би имал потребност.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *