0

Персоналът в една от големите хранителни вериги у нас – тази на „Билла“, демонстрира занижени критерии на хигиена и отношение към продуктите. Клиенти на магазина останаха възмутени от факта, че продавачите необезпокоявани пушат в почивката, след това си бъркат из носа, а накрая с голи ръце опипват продукти, които не са пакетирани!

 

Една от продавачките във веригата беше засечена да си говори по телефона, а същевременно да подрежда топлата витрина с тестените изделия, като ги опипваше и аранжираше без ръкавици! Нулева хигиена!

 

Тя не се притесни нито за миг, че е наблюдавана от доста клиенти останали с отворена уста от това, което виждат с очите си – баничките бяха прилежно подредени, за да имат визия и търговски вид.

 

След това дамата прескочи и до други щандове – там, където се намират месните и млечни продукти, провери свежестта на някои плодове и зеленчуци, след това опита малко маслини от отворена кутия и я затвори, макар и нейният грамаж вече да не е същият. И отново без предпазни ръкавици.

На това му се казва европейска работа и порядки!

 

 

 

Източник: lupa


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *