0

Публикуваме сигнала на читател без редакторска намеса:

„Дни наред вече обществото се чуди как е възможно момче със специални потребности да бъде унижавано по такъв жесток начин на публично място и никой да не реагира? Наистина ли сте учудени? Ето защо аз за жалост не съм! Държава, в която тези, които би трябвало да взимат мерки срещу такива прояви, ги поощряват, какво да се очаква?

 

От публикациите разбираме, че сред почитателите на Чеченеца бил някой си носител (за щастие вече бивш) на титлата логопед на годината. Представяте ли си за каква деградация става въпрос? През деня консултираш деца с проблеми, а вечерта се радваш на душманина им.

За жалост това не е всичко. Простотията на Чеченци, моджахедини, куки и компания се култивира вече месеци наред и за нея дори се заплаща от локални псевдо-политици, като въпросният кандидат на последните парламентарни избори в област Пазарджик – Калин Владов, от коалиция „Неутрална България“.

 

Въпросният ангажира Чеченеца като рекламно лице за фитнес залата си, събира предимно детска аудитория, възхвалява ислямистките му възгласи и когато го критикуват, го защитава с думите, че бил достоен пример за подражание на децата и еталон за мъжко поведение.

Бог да ни опази в държавата, в която нечистоплътни субекти дават такива създания за пример за подражение на децата ни, рекламират ни ги и дори ги финансират! Срам и позор!

 

Надявам се, че медията ви ще даде гласност, защото сме стигнали точка като общество, в която ако не се противопоставим решително на подобни простотии ни очакват само нови и по-тежки трагедии. Благодаря ви!“

Справка показа, че Калин Димитров Владов е бил шести в листата на въпросната коалиция на последните парламентарни избори, които се проведоха точно преди седмица.


 

 


 

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *