0

Тийнейджърка от София вдигна на крак полицията и близките си, след като изчезна на Велики четвъртък и оттогава отказва да комуникира с родителите си. Бабата на девойката на име Велислава Костадинова пусна апел за издирването й в обедните часове във вторник с оскъдни данни за ученичката.

 

Оля Симеонова обясни, че всъщност 15-годишната е изчезнала именно от нейния дом вечерта на 13 април, като е обяснила, че ще спи при своя приятелка. Така следите на момичето се губят за последно в кв. „Надежда-1“, защото Вели си изключва телефонния апарат. Бабата и майката се опитват многократно да се свържат с нея на следващия ден, включитлено чрез въпросната приятелка, но не успяват. В неделя подават и сигнала в полицията.

 

Така момичето вече е 48 часа под лупата на ченгетата. Оказва се, че Велислава не за пръв път чезне. „Много е своенравна. Нещата вече са преминали границите“, призна с въздишка бабата, докато се моли внучката й да се опомни и да се върне в дома си.

 

И добавя, че отвреме навреме „вижда“ как пуберката се отбелязва в социалните мрежи или светва в „зелено“ за активност онлайн, откакто е изчезнала. И все пак

Ето и апела й:

 

„Здравейте приятели! Пиша този пост със сълзи в очите. На снимката е моята внучка Велислава Костадинова на 15 години! Изчезна на 13 април 2023г. От тогава нямаме връзка с нея ,изключен й е телефона и никой не я е виждал!

 

Облечена е в черен панталон, черна блуза и черно яке. Моля всеки който я види или има някаква информация за нея да се свърже с мен на посочения телефон : 0884333259 или на майка й Анелия Василева : 0889030944“.

 

 

Източник: lupa


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *