0

Макар да остава месец до последния епизод на най-коментираното романтично риалити „Ергенът“, излъчвано по bTV, догатките продължават. След като в различни медии се тиражираха всевъзможни имена на победителки, спечелили сърцето на Евгени Генчев. Ще припомним, че в сайтове се заговори как Ирина Карабаджак си тръгва последна с пианиста, след това всекидневник на първата си страница категорично написа, че Елена получава пръстена и дори ще се омъжва за него. Нищо от това не отговаря на истината, пише „Филтър“.

 

„Ергенът“ печели… Валерия. 24-годишната моделка и защитничка на животните от Плевен е фаворитка на Евгени Генчев почти от самото начало на риалити формата и така си остава до края. Именно тя ще чуе думите:

 

„Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена“ и ще получи мечтания пръстен.

На финала Валерия е рамо до рамо с най-голямата си конкурентна – редакторката Елена. Двете не крият неприязънта си една към друга, но в крайна сметка победителката е само една. И точно когато Елена вече се вижда с пръстен на ръката, Евгени избира Валерия. Тогава редакторката направо рухва и никой не е в състояние да я успокои и да спре сълзите й.

 

Валерия триумфира на финала и вече може да сбъдне заветната си мечта да е на корица на списание със своя любим, желание, което самата тя заяви пред влюбената Елена в един от предишните епизоди.

Това като че ли е закономерен край на романтичното риалити. Самата Валерия през цялото време показва завидна увереност и категоричност, че никой друг освен нея не е достоен за победител. Не така стоят нещата при Елена.

Тя се люшка между различните си емоционални състояния – като получи целувка от пианиста, е на върха, а когато той не й обръща внимание, бързо се срива.

Финалът на „Ергенът“ е и най-прекрасният подарък за рождения ден на Валерия, която на 25 май става на 25.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *