0

Бащата на Полина от самото начало бил против скоропостижния брак на младата дама с Благой.

С шумен скандал напусна семейния дом във Велинград екс-футболистът Благой Георгиев . Джизъса се изпокарал се с жена си и родителите й като за последно, издават съседи на хотелиерите.

 

Вместо да поиска прошка от Поли и баща й, който на практика издържаше младото семейство през последната година, ритнитопковецът нахълтал като хала в доскорошния си семеен апартамент и почнал да мята скъпи ризи и маркови дънки в куфара.

В мига, когато жена му понечила да влезе, Благой я засипал с порой от ругатни, а дългокоската не му останала длъжна и започнала да надава викове до Бога, че ще го остави гол и бос, както го е приела.

 

Градусът на разправията се повишил дотолкова, че иначе хрисимата Полина започнала да тъпче дрехите на Джизъса по земята и да бърше с тях плочките в банята, крещейки, че са купени с нейните пари. Патакламата събрала камериерки и охрани, готови да разтърват парясниците ако стигнат до пердах

 

Ситуацията се успокоила едва с идването на тъста на Благой, който кротко, но решително му посочил изхода и го посъветвал да не припарва в курортното селище ако не иска да му се случи нещо лошо.

 

Озлочестеният родител още в началото бил против брака на красивата му щерка с такъв използвач и Дон Жуан, но бащиното му сърце накрая се пречупило. Сега се бил зарекъл да задейства яките си връзки, за да остави бившия си зет гладен и гол като пушка след развода.

 

 

Източник: Марица


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *