0

Преуспяващ лекар в Америка е вече единственият биологичен син на Стефан Данаилов – Владимир.

От 8 месеца насам той е доктор в болницата в град Хънтингтън в щата Западна Вирджиния. Кариерата му върви повече от успешно и наскоро Влади дори е имал честта да бъде на корицата на медицинско списание в Щатите, облечен в докторската униформа, пише Ретро.

През 2022 г. наследникът на Ламбо взе кетап за общопрактикуващ лекар от американския университет „Маршал“, като в момента специализацията му продължава в сферата на нефрологията – специалност, която засяга болестите на бъбреците.

Когато Влади споделил с баща си за решението си да учи медицина, актьорът бил изключително горд и щастлив, че наследникът му поема по сериозен път в живота. Приживе екранният майор Деянов неведнъж е споделял, че майка му Евдокия навремето също много искала и настоявала той самият да стане доктор.

Синът на Стефан Данаилов – Владимир заедно с майка си Ирен Кривошиева на светско събитие.

Макар и съвсем нов кадър в медицината, Влади е изключително уважаван от своите пациенти, а и от ръководството на болницата. Често дава интервюта на тема здравеопазване и се е превърнал в истинска сензация.

36-годишният син на Ламбо е започнал професионалния си стаж като лекар и с много добро заплащане, което му е позволило да си купи къща, в която вече живее заедно със съпругата си Виктория.

Нито стотинка от доходите си обаче Влади не пилее напразно, тъй като има да връща студентски кредит, който изтеглил, преди да стартира обучението си по медицина, тъй като в онзи момент не можел да си позволи скъпите университетски такси.

След като обаче приключи специализацията си по нефрология, той вече ще има правото да практикува не само в болницата, а и да отвори свой частен кабинен в Америка. Тогава и заплатата му щяла драстично да се повиши и да възлиза на около 300 хиляди долара годишно, което се равнява на 50 хиляди лева месечно.

Колкото до това дали ще се върне в България, за да работи у нас, Влади смята, че това няма как да се случи. Плановете със съпругата му Виктория, която е детски педагог, са скоро да създадат и свои наследници.

Двамата се венчаха на скромна сватба в Америка на рождения ден на Стефан Данаилов – 9 декември 2017 г. Тогава Ламбо не успя да присъства лично на церемонията заради влошеното си здраве, но изпрати подаръци и даде благословията си на младите. Приживе той уважаваше и обичаше своята снаха, която е американка. Скромната Виктория е голямата любов на Влади, а в България той я е водил вече няколко пъти.

За последно двамата успяха да се приберат на родна земя преди точно една година, за да уредят някои финансови дела. Владимир наследи големия пай от завещанието на Ламбо, а средствата преуспяващият млад доктор вложил в устройването на живота си в Щатите.


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *