0

Мария бързо прости побоя на Мирослав, Явор Бахаров и Рая Пеева са по-влюбени след разделите

Фолкпевицата Мария бързо забрави нанесения й побой от съпруга й Мирослав и няколко дни по-късно се върна при бизнесмена.

Секси миньончето се оплаква в полицията от домашен тормоз. Дори завежда дело срещу съпруг №3, в което го съди за сериозно финансово обезщетение. А Мирослав е задържан от властите. Мария е на крачка да поиска развод от насилника си, но…

 

Мария бързо прости на Миро и се прибра в общия им дом

Мария бързо прости на Миро и се прибра в общия им дом

Не бяха изминали и две седмица от инцидента, в който Отварачката яде шамари, и тя… се върна при мъжа си.

 

Разделите за по-кратко или по-дълго при известните не са новост. Доста популярни личности слагат драматичен край на връзката си. Но след седмици им минава, прощават и отново се връщат при изгорите си.

Няма да броим колко пъти се разделяха и събираха Явор Бахаров и Рая Пеева. Преди няколко години стана ясно, че красивата актриса е зарязала лошото момче на театъра.

 

„Не потвърждавам, но и не отричам“ – каза тогава Пеева на въпрос дали са заедно с Явор, с което наклони везните, че по-скоро двойката е разделена. Седмици по-късно любимата светска двойка стопли отношенията след кратката раздяла. Мълвата гласеше, че безумна ревност тормози отношенията между Рая и Явор.

 

Бахаров и Пеева са заедно от дълги години

Бахаров и Пеева са заедно от дълги години

 

НЕОЧАКВАН ОБРАТ! Ново развитие на драмата с битата Мария и Мирослав

Поли и Джизъса не са се разделяли

 

След разлъката двамата актьори са още по-влюбени, а връзката им още по-силна. Напук на постоянните проблеми на Бахаров-младши със закона блондинката е неотлъчно до него и го подкрепя безкористно.

Дани Петканов, по-известен като Лудия репортер, пък прости изневяра на тогавашното си гадже Алекс Богданска. Дългокраката мадама му сложи рога с чужденец богаташ. Месеци по-късно в къщата на „ВИП брадър“ Дани прости на любимата си. А за капак те се и ожениха под покрива на Големия брат.

 

Петканови вече не говорят за личния си живот

Петканови вече не говорят за личния си живот

 

Преди повече от година последва нова раздяла на прочутата двойка. Петканов поиска развод от силиконката. Но двамата често са засичани заедно, ходят по почивки и всички смятат, че Алекс и Дани са отново заедно и всички проблеми са загърбени.

Всички чакат развръзката с Джизъса

Изненадващо или не, младата булка на Благой Георгиев – Полина, обяви, че ще иска развод от Джизъса. Бившият футболист обаче… не знае за това. Мачото е в „Сървайвър“ и идея си няма какво го чака, като се върне в България, а мацката взема решението да се раздели с него, без да го пита дори.

 

Благой и Полина се ожениха през лятото на 2022 г.

Благой и Полина се ожениха през лятото на 2022 г.

Нищо чудно, щом Благой се завърне от шоуто, той да успее да убеди тунингованата мадама да му даде още един шанс. Така че с нетърпение очакваме развръзката.

 

 

Източник: hotarena


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *