0

Щастието да имаш бебе няма цена! Камелия е платила 40 хил.евро на сурогатна майка, за да износи бебето й, твърди Уикенд.

 

Фолкпевицата, която съвсем наскоро навърши 52 години изненада България, след като в навечерието на Великден се появи с малко бебе. „Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше всичко“, написа тя в социалните мрежи.

 

Предполага се, че е използвала майка в Украйна, където комерсиалното сурогатничество е пазар за милиони. Бизнес модела там продължава въпреки военните действия. Хиляди двойки от различни краища на света и днес очакват да приберат децата си, износени от майки в Украйна.

 

Помощ на Камелия и Николай Цветин е оказал столичния фотограф Костадин Костадинов-Коко, който заедно с партньора и от същия пол преди 2 години се сдобиха с дете.

Камелия и Цветин са съпрузи от 7 години, но малко хора, дори родителите им знаят целият път през който са преминали, за да се сдобият с рожба. Няколко пъти бившата Мис Чипровци забременяваше, но все не успяваше да задържи плода.

 

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *