0

Актьорът Кристиян Кирилов, който стана известен у нас с ролята си на Митака в хитовия сериал на NOVA „София ден и нощ“, се раздели с жена си – фолкпевицата Джулия.

Това стана ясно от самия него, като разлъката не е отсега, а от доста време, но към момента става ясно поради факта, че и двамата започват да излизат с други хора.

 

Причина

За края на отношенията им обаче вина няма трети човек. „Няма нито друга жена, нито друг мъж намесени. Причината е несходство в характерите, както често става. Просто не успяхме да се напаснем и решихме, че е по-добре да се разделим и всеки да поеме по своя си път“, каза Кристиан и допълни: „Не търсете под вола теле. Разделени сме отдавна, просто сега разбирате вие. Съвсем нормално е да излизам аз с други жени, тя – с други мъже. Ние сме в прекрасни отношения. Джулия е супер готин човек“. Екип на „Телеграф“ опита да се свърже и с Джулия за коментар, но до приключване на редакционния брой тя не отговори на мобилния си.

 

Кариера

Не е ясно и дали вече са се развели, или са в процес на развод, тъй като през 2019-а двамата сключиха брак на пищна церемония. Венчавката бе като от приказно филмче, а куп светски лица бяха сред гостите на Джулия и Крис. Впечатление прави, че вече са изтрили сватбените си снимки от социалните мрежи.

 

По време на брака си те се опитаха и да работят заедно, като дори записаха няколко дуетни песни, но кариерата на Кристиан като певец определено не потръгна и той се отдръпна. Самата Джулия също имаше лек творчески застой, най-вероятно заради личните несполуки, но вече по всяка вероятност ще вложи цялата си енергия и емоция в песните си.

 

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *