0

Снимката, която взриви и развълнува всеки българин на една абитуриентка, снимана на фона на паметника Шипка е на Габриела Станева.“Идеята на всички – на семейството и на екипа от професионалисти на който се доверихме e, че абитуриентските балове могат да бъдат и със стил, красота и с българщина…“ казва щастливата Габи за Опознай България.

Бащата е гордият кавалер в това наистина уникално видео, а малкото момиче на кадрите е сестрата на абитуриентката – Йоанна на 5 години.
Габриела Василева Станева е абитуриентка на Национална Априловска Гимназия – Габрово. Родена е на 06.05.1997г. Гергъовден и Ден на храбростта и българската армия. Има интересни интервюта с известни личности за Младежка медия-Габрово, сред които са Асен Блатечки, Йоанна Темелкова, Николай Урумов, Йордан Караджов, Тони Минесян, Койна Русева.

Над 10 години танцува народни танци в ансамбъл „Сивек“ Габрово. Занимава се и с благотворителност. Главен организатор е на кампанията „Защото има надежда“ в помощ на Илиян Панов от град Трявна-младеж, излязъл от състояние на „будна кома“ през 2013г. , когато са събрани над 5 000 лв.

Снимките в c, на Паметника на свободата на връх Шипка и във бившата вила-резиденция на Пенчо Семов във Габрово са направени в деня на бала , а именно на 24 май.

Screenshot - 7.06.2016 - 15,22,56Вижте какви послания отправя красивата и мъдра абитуриентка от своя неповторим ден:

„Снимките от Пловдив, символизират красотата, мечтите. Снимките от Паметника на свободата на връх Шипка с трибагреника са да ни напомнят, както казва Габриела Станева:  За това историческо, чисто и свято място, какво имаме, защо го имаме и да защитаваме. Свободата да бъдем свободни. Снимките от вилата – резиденцията на видния габровски търговец, индустриалец на миналия век Пенчо Семов е да ни покаже как съхранихме завещаното от него на град Габрово цялото имущество и други видни българи и как сега тъне в забвение и разруха.“

Изгледайте този БРИЛЯНТЕН, БЪЛГАРСКИ БАЛ с послания до всеки българин!

Нека бъдем горди и да се поучим от думите на това младо, но изключително зряло момиче!

Автор: Опознай България.


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *