0
Клипчето разкрива истината за нас като народ и носи СВЕТЛО послание и ПЪТ – за да пребъдем! Задължително го изгледайте и споделете!

Винаги се възхищаваме когато млади българи създават материали, описват действителността в която живеем по свой искрен начин, отдадени изцяло на своята истинска любов към Родината.

Струва си да се вслушаме в техните думи и погледнем през очите им, защото само те казват безкористната истина, а посланията им идват за да ни събудят и разтърсят за да се осъзнаем и излезем от мрака и калта.

По случай прекрасният български празник 24 Май, Симона Трайкова – една ученичка от 10 клас от Немската гимназия в Бургас трогна всичките си съученици и цяла България с посланието си, което изпрати и на екипа на Опознай България и фейсбук страницата ни. Симона е още член на управителния съвет на Съюз на учениците в България и се занимава с ученическо самоуправление.

Млада БЪЛГАРКА и истинска БУДИТЕЛКА направи СТРАХОТНО КЛИПЧЕ за БЪЛГАРИЯ, което ТРОГНА всички!

Ето думите на красивата и умна ученичка за създаването на патриотичното клипче:

„Реших да направя това клипче, защото си струва да се бориш за народността, защото вярвам в България и в младежта .. и защото мисля, че колкото повече се говори на българите, толкова по-възможно ще бъде да се преборим с посредствеността! Бих била много благодарна, ако го споделите, за да може посланието ми да достигне до повече хора, тъй като е правено с много любов към родината! Честит празник!
Млада БЪЛГАРКА и истинска БУДИТЕЛКА направи СТРАХОТНО КЛИПЧЕ за БЪЛГАРИЯ, което ТРОГНА всички!
Идеята на клипчето е повече българи да си припомнят величието на родината си и реших да използвам 24 май като един страхотен повод още веднъж да се кажат някои от истините за управлението и държавата ни . По този начин, сблъсквайки се с тежката действителност и моралната криза, която цари в България,малко или много хората ще се замислят. Целта ми беше да направя клипче, което да успее да въздейства на хората, защото на БЪЛГАРИТЕ трябва да им се говори! …преди да е станало твърде късно…“
Млада БЪЛГАРКА и истинска БУДИТЕЛКА направи СТРАХОТНО КЛИПЧЕ за БЪЛГАРИЯ, което ТРОГНА всички!

Ето какво мисли още изключително мъдрото и зряло за годините си момиче:

„…Занимавам с ученическо самоуправление точно защото мисля, че това е начинът да се създадат едни компетентни бъдещи граждани и наистина препоръчвам на всички ученици да се позаинтересуват от училищния им живот и да не се учат да бъдат „безгласни букви“ в обществото още от млади, защото все пак ние сме бъдещето! И бих била много щастлива, ако повече ученици се заинтересуват от ученическото самоуправление, защото както казах това е първата стъпка към гражданското образование. Отделно се занимавам със танци, спортувам и работя и естествено уча (много). 
Млада БЪЛГАРКА и истинска БУДИТЕЛКА направи СТРАХОТНО КЛИПЧЕ за БЪЛГАРИЯ, което ТРОГНА всички!  
 И това, което бих посъветвала младите хора е…да използват времето си пълноценно и да се развиват, защото колкото по-интелигентен става един човек, толкова по-голяма част от възможностите на света се разкриват пред него! …И най-вече…Обичайте родината си, защото каквото и да става..няма да намерите по-красиво и топло място от това!“


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *