0

Двойката Виктория и Явор преминаха през редица изпитания, които калиха връзката им и доказаха, че са “Един за друг“. Те са големите победители в четвъртия сезон на най-романтичното шоу в телевизионния ефир. Те преминаха през последното и най-важно предизвикателство – грандиозната финална битка и издържаха стихиите на “Четирите сезона“, а днес двамата заедно с малката им дъщеря Карина са гости в студиото на “Събуди се“. Посветихат победата си на малката си дъщеря, която признава, че и е било мъчно без родителите си.

 

“Беше интересно да видим как изглежда всичко отстрани и предизвика силна емоция у нас. Развълнувахме се отново. Карина също гледа и се радва с голямо любопитство. Но е и много различно от емоциите в предаването“, коментира двойката победата си.

“За съжаление зрителят не можа да усети това, което ние преживяваме като участници – студа, болката в краката от нестабилната платформа, бансирането… Мислехме си колко можем ние да издържим и Виктория ми беше мотиватор, тъй като ми напомняше за нашето дете през цялото време“, разказва за финалното изпитание Явор.

 

“Аз си мислех само за Кари и си повтарях, че ще направя всичко за нея. Бях готова да издържа много“, допълва Вики.

“Допълвахме се по време на игрите ни в предаването. Имаше моменти, в които аз трябваше да я подкрепя, в други, тя мен. Имаше моменти, в които емоционално бяхме поразклатени, но това се случва на всички от участниците“, коментират кой е бил по-силен в риалити формата.

 

“Доста късно приключиха снимките и след като излязохме много искахме да видим дъщеря ни. Изчакахме, тъй като тя беше при бабите. На сутринта рано я събудихме, нагушкахме я и всички бяха много щастливи. Много ни липсваше докато бяхме във “Вилата на любовта“ и това ни беше най-трудното нещо – да бъдем без нея. До сега не сме се разделяли толкова дълго време и няма да се случи повече“, споделят кое е първото нещо, което са направили когато са напуснали “Един за друг“ и коя е най-трудната им раздяла.

“За нас специално имаше много емоции в предаването.

 

Тя дълго време ме чакаше. Аз бях решил да направя предложението преди да вземем участие в предаването. Бях купил пръстена, но той остана у дома. По време на предаването имахме различни разговори с момчетата на такива теми и те ми подхвърляха защо не направя предложение в Един за друг“. Чудех се дали е редно и подходящо. Как ще реагират хората, а също така не знаех как Вики ще реагира.

 

Не исках да я притеснявам по някакъв начин. Исках да направя това, което тя очакваше, но неочаквано. Това беше и най-трудното. Благодарение на момчетата и подкрепата им, се реших да го направя в самото предаване“, признава Явор.

“За мен беше неочаквано със сигурност. В този момент бях напълно концентрирана в играта. Имаме вече дата на сватбата и тя ще е на 12 август. Ще бъде в зала с малки балеринки и ще поканим двойки от предаването. Има такива, които са ни много близки и са неизменна част от живота ни“, споделя Виктория.

 

“Със сигурност с част от наградата ще си помогнем за сватбата, но не сме мислили в какво да вложим парите от наградата.“

“Научихме, че заедно можем всичко. В игрите за двойки показахме, че сме доста силни. В индивидуалните, не чак толкова. Това ни показва, че заедно сме по-силни и можем повече“, е заключението на двойката, която доказа, че са “Един за друг“.

 

“Предаването е много емоционално и е много подходящо за хора, които са с по-дълъг семеен живот и искат нова емоция. Това са емоции, които остават за цял живот и те сплотяват допълнително. С толкова много двойки в риалити формата, наблюдаваш какъв е живота им, как реагират на определени ситуации, поучаваш се от тях. И също така печелиш много нови приятели“, споделят какво са научили от “Един за друг” победителите.

 

 

Източник: plovdiv24


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *