0

Мъж показа как голяма верига магазини спекулира с цена на промоция за краве сирене. Според снимката, качена във фейсбук, цената за намаление е 14.71 лв, а на нормална цена на етикета отдолу е 12.99 лева.

 

„Според мен това вече е тенденция в тази фирма намалените стоки на по-висока цена изглежда са преценили, че ние сме големи балъци“, написа той като коментар на ситуацията.

Оказва се обаче че клиентът се е усетил и не е закупил продукта, а само е отлепил етикета и го е снимал, за да покаже спекулацията.

Намаленията и промоциите не са реални както в много други държави.„, споделя друг в коментарите под публикацията.

 

Впечатление прави, че според етикета промоцията е до 29 май, а сиренето трябва да се консумира до 23 май.

Мъжът обяснява, че е отлепил само ъгълчето, защото му е станало интересно каква е долната цена.

Според друг коментиращ: Артикулът е един и същ – „Пършевица“, грамажът също 206гр?! Нарушенията са много, дори срокът на годност са преправили. Това е противозаконно и подлежи на санкция. Човекът правилно си е снимал, ама все трябва някой да се прави на разбирач от всичко. Те у тоо магазин не стъпвам от мноооого години.

 

Ето и някои от коментарите на другите потребители:

Като цяло е крайно препоръчително да Не се купуват насипни продукти от витрините на големите вериги (месо, кашкавал, сирене, кайма и т.н. ). За млечни продукти е добре да се търсят малки млекарници със собствени мандри или месарници с минимум внос на месо. Все още (за щастие ) чат-пат има такива.

 

Веднъж ми се случи в Кауфланд да ми сложат погрешка етикет на друго сирене с изключително висока цена, което забелязах чак след касата. Направих веднага рекламация и ми върнаха парите. Но тук мирише на измама.

 

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *