0

С тази карта многотиражният британски таблоид „Сън“ украси публикацията си за превърналата се в световна новина авантюра с бягството на кравата Пенка в съседна Сърбия.

На нея точно е указан маршрутът, по който е минало добичето, което го грози смъртна заплаха. Интересното в слуая е, че територията на Македония е присъединена към тази на България, информира OFFNews.bg.

Тази карта както сами се досещате предизвика разнопосочни реакции в съседните ни балкански страни. За радост на националистично настроените у нас, така страната ни се е увеличила по площ отново до Охридското езеро и граничи с Албания и държава, която според дизайнерите на медията на мъгливия Албион се нарича Кососво.

Грешката на „Сън“ идва в момент, в който властите в Скопие и Атина продължават да водят гръмогласни преговори за името на югозападната ни съседка, преливащи в искрящи протести от двете страни. Въпреки че не липсват и смехотворни и нетипични варианти за име, те остават неприемливи за политиците и гражданите на двете държави, което на практика блокира приемането на Македония в НАТО и стартирането на евроинтеграционните процеси в страната.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *