0

Много хора се чудиха къде е изчезнала Венета Райкова през последната година и повече. Оказва се, че легендарната водеща е имала неочаквани проблеми със здравето, които са я извадили от строя доста сериозно.
Тя се включи в социалните мрежи със своя изповед и много признания по темата

Беше до болка откровена, разкривайки пътя, който е изминала, за да реши проблемите си, но и как различни хора са се опитвали да я мачкат в процеса.

При нея са се появили някакви ужасяващи болки в коленете, които са я карали да плаче отново и отново. Никога до сега не е плакала толкова през живота си. Наложило се е да оперират коляното ѝ, а за капак после не успява да се възстанови добре. Това натоварва другото ѝ коляно, което я слага на легло.

Наложило се да премине през 4 рехабилитации, но не обвинява никого.

Тя смята, че така е трябвало да се случи, защото хората от зодия Телец и Скорпион са минали кармична проверка пред последната година и половина – от януари 2022 година до 18 юли тази година.

„Сега ще ви разкажа какво се случи с мен последната година и половина, за да ви подготвя, за това, което престои на някои от вас. Преживях ужасни болки в коленете, изплаках толкова сълзи, колкото не бях плакала до тук в живота ми!

Тя казва, че на тази дата кармичните възли на луната ще отидат в Овен и Везни за същия период. Тя казва, че хората от тези зодии ще си платят цената, ако имат грехове. Тя казва, че има един грях, за който не съжалява, но е трябвало да плати и неговата цена.
„Болки, невъзможност да ходя, държаха ме вкъщи от началото на септември чак до 30 юни когато чух „можеш да се върнеш към живота си“.

Тя благодари на всички, които са я обиждали и подигравали, помогнали са ѝ да изчисти кармата си. Тя съветва хората от тези знаци да си припомнят какво се е случило между декември 2004 година и средата на 2006 година, когато тези кармични възли са били в същата позиция като тази, в която ще отидат сега.

Тя казва, че тогава са се случили 2 много важни неща за нея – срещнала е и се омъжила за бащата на своето дете и е била първия участник в предаването „Сделка или не“, който е спечелил най-голямата награда.

„Спокойна и щастлива съм вече – за година и половина си изчистих кармата с болки и сълзи, сега си чакам подаръците от съдбата“.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *