Осиновена преди 25 г. в Америка срещна биологичните си родители в България

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.

Ромка, осиновена преди 25 години в Америка, се срещна с биологичните си родители във Видинско.

Биляна Грейвс Бартлет е на 2-годишна възраст, когато е осиновена от американско семейство от дом за деца във Видин. Ромското момиче днес е на 27 години и е сбъднало американската мечта – има 2 деца, любящ съпруг с престижна професия и къща като от корица на списание. За историята на живота си разказва самата тя в социална платформа.

Младата жена заснема своето посещение в България и първата среща с биологичното си семейство и роднини. Събитията в живота ѝ са толкова невероятни, че дори и най-невярващият човек би склонил да признае, че от съдбата си няма как да избягаш – където и да се родиш.

На 16-годишна възраст се събира с настоящия си съпруг – Блейк, който е с 3 години по-голям от нея. Запознават се на среща “на сляпо” и любовта им пламва веднага. Двамата се сгодяват и сключват брак в една и съща година, защото разбират, че очакват първото си дете.

Биляна ражда на 19-годишна възраст син на име Ели Майкъл. Същевременно двамата млади родители учат все още в колеж и завършват успешно, съчетавайки лекциите с грижите за детето. Съпругът ѝ започва добре платена работа, след като се дипломира като инженер по механика от Университета на Мемфис.

5 години по-късно – през 2015-а, двамата построяват своята мечтана къща в Милингтън – град в окръг Шелби, Тенеси, част от столичния район на Мемфис. Биляна заснема в свои видеа безупречния интериор на дома си и всяка стъпка по изграждането му.

Малко след като се нанасят, животът ѝ поднася още един подарък. Тя разбира, че е отново бременна и през 2021 г. се ражда дъщеричката им Емелия Лин. Животът им е низ от щастливи мигове и много пътешествия. Двамата с Блейк обожават да посещават нови дестинации заедно. През всички тези години обаче Биляна копнее да срещне биологичното си семейство.

Осиновителите на Биляна никога не са крили от нея истинския ѝ произход и са ѝ дали възможността да потърси хората, в чието семейство се е родила. За себе си, тя знае единствено, че е взета от България, както и дома за деца, в който е била оставена.

Проучването отнема немалко време, докато един ден намира точните имена на своите майка и баща. Тя се свързва с тях и заедно със съпруга си пристигат в България, за да се срещнат. Придружава ги и осиновителката ѝ, която тя винаги е наричала “най-добрата майка на света”. Биляна има особено силна връзка и със своите американски баба и дядо. Разказва за тях в свой профил в социалните мрежи и ги описва като най-любимите си хора.

Тримата кацат на летище София и хващат автобус от Централна гара до крайдунавския град. Трогателно видео отразява първата среща на автогарата във Видин. Баща ѝ я прегръща сърдечно в момента, в който я вижда. Биологичната ѝ майка я чака в двора на бащината къща.

Ромското семейство води скромен живот на село. Обитават двуетажна стара къща и отглеждат плодове и зеленчуци. Биляна пристъпва през вратата, а майка ѝ плаче с глас, когато я прегръща за първи път, пише bulnews.

Момичето им е донесла албум със свои снимки от дете, които са направени след осиновяването. Не е забравила да вземе и подаръци. Двете с майка ѝ снимат една до друга дланите на ръцете си, за да отбележат приликата, дължаща се на гените. Макар да е изоставена като малко дете, Биляна не таи обида. Тя дори казва, че биологичната ѝ майка я обича наистина много и усеща това.

3D Раница Batman, Черен, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Промоционален комплект Disney Minnie, 2 Части, Раница, Мешка

24.9лв.

Детска престилка с шапка за готвене My Little Pony, 2 части, 100% Полиестер, Многоцветна

17.3лв.

Алуминиева бутилка за вода Spiderman, С капак, Пластмаса, 500 мл.

14.9лв.

Поларено одеяло Frozen, 100% Полар, 130 x 170 см.

28.3лв.

Кутия за съхранение на играчки Disney Frozen, Синя, 100% Полиестер, 31 см.

38.3лв.

Кош за съхранение Paw Patrol, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

3D Раница Spiderman, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Възглавница Paw Patrol, Сива, Цифра 3, 100% полиестер, 40 x 40 см.

15.4лв.

Кош за Съхранение на играчки Spiderman, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.