0

Мъж, който се подвизава в социалната мрежа TikTok с псевдонима „Чичо ви Любо“ обясни какво е успял да получи срещу минималната сума от 5 евро в Гърция.

Става въпрос за плажовете там, тъй като той е избрал да направи лятната си почивка в южната ни съседка.
Той е провокиран от вълната от родолюбци, които хулят Гърция и постоянно обясняват как е по-добре да се почива в България

Любо също иска всички българи да ходят и да почиват на нашето си море, но има прекалено много проблеми, които правят тази идея лоша.

Защото в Гърция Любо отива и получава чадър и шезлонг, а после му сложили още един чадър, защото имало много силно слънце и не бил добре покрит от един чадър. За сумата от 5 евро получил още чаша домашна лимонада, две малки бутилки вода и паркинг за колата си.

Плащаш тези 5 евро и можеш да стоиш там цял ден, без да плащаш и цент повече. Да, със сигурност не е коректно да го правиш и е редно да си поръчаш още нещо, но дори и да не поръчаш, никой няма да дойде да ти каже нищо и да те гони от плажа.

Доволен е и от обслужването, което получава от хората в Гърция.

Запознал се с хората, които са собственици на заведението. Запомнили го, всяка устрин го поздравяват, говорят си с него. Карат го да се чувства комфортно и като у дома си.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *