0

След като плати 490 лева за пържоли и общо 650 лева сметка във варненско заведение, Пламен стана доста известен в България.

Той излъчи клипче от заведението, защото се възмутил от цената на телешките стекове. Сега, след като ресторантьорите казаха, че са готови да го съдят, той също заяви такова намерение заради заканата им.
Иначе мъжът пребивава в родното си село в момента – Беломорци.

Казва, че в ежедневието си обича да яде кюфтета от местно капанче, които са на доста по-нормална цена от 2 лева за брой. Сочни са, вкусни са, има и страхотен гъбен сос. Когато не е в България, той живее и изкарва пари в Нидерландия. Харесва му, когато се прибере, да ходи по скъпи заведения.

Харесва му да се храни в по-луксозна обстановка, но за първи път му се случва да му поискат толкова пари за три пържоли

Признава, че не е целял да стане известен и заради многото обсъждане на случката, той и семейството му не се чувства добре

Започнали да му викат Пържолата, искат снимки с него. Децата имат особено голям интерес. Отишъл със семейството за десет дни на родното море, но не успели да си починат, защото той е тема номер 1 навсякъде.
Той не разбира защо ресторантьорите искат да го съдят

Той не е навредил на заведението, нито е чупил, платил си е сметката, не е проявил неуважение към персонала. Единствено се е учудил от цената, заради което е направил и клипа. Казва, че има подкрепата на приятелите си и е нормално да търси сметка защо му искат толкова много пари.

Щом се налага, Пламен казва, че е готов да защити правата си в съда.
Хората от селото казват, че в Нидерландия той се занимава с бизнес, но не са сигурни дали е легален, или не

Причината е, че се занимава с едно определено растение, но предвид, че там то е легализирано, е напълно възможно да не върши нищо нередно. Те коментирали пред „Галерия“, че той в действителност искал да натрупа малко известност с видеото, но не и да се стигне до чак такова положение.
Много хора разгледаха щателно профилите му в социалните мрежи

Вижда се, че той и родата му поддържат солиден стандарт на живот, който често демонстрират. Освен баровските заведения, има снимки на пачки с пари, собствена лимузина. Има видеа, на които той празнува с певици и ги замерва с пари.

Живее с близките си в огромна къща, на която пише „Semeystvo Jivee Mi Se“

Мъжът се похвали в социалните мрежи, че за същата сума от 650 лева успял да направи цяла софра с печено агне, от която са се нахранили близо 30 души от селото.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *