0

Всенародното възмущение за случая с 18-годишното момиче в Стара Загора се превръща в истинска обществена вълна.

Тя може да помете доста авторитети и публични личности, които не само са признавали публично подобни постъпки, но и са го смятали за забавно.

Такъв е случая с Тити Папазов, който разказа как обръснал главата на момиче, след като вече са се разделили.

Момичето било на 16 години.

Историята, която вечно циврещият баскетболен треньор разказа в ютуб канала на Тото от „Скандау“ с необичайна охота.

Двамата се заливаха от смях и опитваха да демонстрират актьорско майсторство.

Доста време обаче сцената беше хит в мрежата, възприемана едва ли не като забавен куриоз.

 

След това обаче певицата Йоана сподели в Туитър продължението на историята и предизвика реакция сред хората.

 

След този разказ, Тити Папазов изглежда изгуби и малкото си останали фенове, а репутацията на Тото също доста пострада. Защо?

Защото като водещ на предаването нито за момент не прави опит да каже на Тити, че отмъщението на жена чрез такова грозно насилие и унижение, „не е О.К.“, както казва младото поколение.

Тото беше освен това само влоши имиджа си, като реши да свали видеото от различните канали, което естествено се оказа невързможно.

 

„Докато започнаха обичайните дебати „колко дявола могат да се поберат на върха на една (съдебна) игла“, изплуват някакви Тити,

Тото и серия други шокиращи недоразумения.

Явно радиацията на политстерилността, мафията, чалгата, обикновеното печелбарство и „другата гледна точка“ са поразили дълбоко обществото.

Ако има надежда, тя е в огромното количество гневна енергия на младите и не толкова млади хора, които протестираха вчера.

Ще стане, трудно“, това коментира журналистът Веселин Дремджиев.

 

„Ако в някоя друга цивилизована държава, известна личност излезе с разказ как е подстригал приятелката си.

Това ще е краят на неговата кариера.

Това ще е краят на кариерата и на водещия, който му е дал поле за изява и се е смял над разказа за насилието.

Ако бяхме в цивилизована държава, Тото и Тити Папазов повече никога нямаше да имат възможност да работят, каквото работят.

Щяха да бъдат безмилостно осъдени и отритнати от обществото. Ако бяхме цивилизована държава… Но не сме. Затова протестираме…“,това написа авторката от „Пощенска кутия за приказки“ Цветелина Цекова.

„Видеото, в което Тити Папазов разказва публично в канала в youtube на Тото как е унижил бившата си приятелка подстригвайки я подобно на случая в Стара Загора беше свалено! Защо?

До сега беше много смешно, но от няколло часа вече не е? Няма ли СЕМ и за така наречените “инфлуенсъри” в социалните мрежи? Това ли са днешните идоли?

Като жена, майка и журналист съм потресена и искам обяснение, наказание и това издевателстване над жените ДА СПРЕ незабавно!!! НИЕ НЕ СМЕ ВИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ!!!“, това написа видимо разгневена журналистката от bTV Полина Гергушева.

 

За момента Тити Папазов и Тото не са отговорили по никакъв начин на обвиненията и призивите за бойкот срещу тях и уволнението от заеманите от тях постове и позиции.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *