Софи Маринова не иска да чува за Гринго: Мястото му е в затвора

Ароматизатори за гардероб - 5 аромата - 6 бр.

10.00лв.

Сервиз за кафе - стъклен - прозрачен - 12 части

28.00лв.

Детска касичка - 500 евро - метална - голяма

10.00лв.

Въртящ се поднос за хладилник

11.00лв.

Детска полицейска униформа + аксесоари

39.90лв.

Кувертюра за диван - бежова - релефен дизайн - 210 х 230 см.

38.00лв.

Детска игра - билярд

42.00лв.

Детска къщичка - Палатка за игра - Ферма - 95 x 72 x 102 см

44.00лв.

Касичка прасенце - Керамична - 17 x 15 x 17 см.

12,00 лв.

Органайзер за бутилки за хладилник - 20.5 х 10.5 х 10 см.

6.00лв.

“Нямам нищо общо с този човек вече! От години нито съм го чувала, нито съм го виждала! Ние се разведохме и вече не сме съпрузи. Той какви ги върши, изобщо не знам. Да лежи в затвора – там му е мястото!“. Този емоционален коментар сподели пред репортер на „Уикенд“ в сряда Софи Маринова за новината, че бившата ѝ половинка Тодор Давидов – Гринго отново е арестуван.

Цял цирк е спретнал агресивният Гринго по време на ареста му пред автомивка в Айтос. Той нападнал с нож свой съгражданин заради стар конфликт помежду им и го заплашил, че „ще го направи на две парчета“. Двамата били в обтегнати отношения, тъй като от една година Гринго дължал голяма сума пари на въпросния мъж, а след това се покрил и отказвал да ги върне. През последната година той дори имаше проблеми с властите в Германия, където се говори, че е излежал няколкомесечна присъда.

Двамата се засекли в автомивката, където избухнал скандалът. Конфликтът между двамата започнал преди една година. Ахмед, който повече от 10 години живее и върти строителен бизнес във Франция, имал сделка с Гринго за автомобили. Явно при сделката е имало проблеми, след като бившият на Софка задлъжнял. Разлюбеният съпруг на ромската певица побеснял, след като човекът си поискал парите.

Гринго дори извадил нож и се опитал да го нападне. Той толкова се бил разбеснял, че присъстващите на грозната сцена мъже не успели да го озаптят. Екшънът е заснет от охранителната камера, а записите вече са иззети от полицията и ще бъдат предоставени на съда.

„Ще те излежа за 3-4 месеца и пак ще изляза, никой в България не иска да си има работа с мен“, казал известният с агресивния си характер айтозлия. „Скочи ми с нож, искаше да ме убие, каза, че ще ме направи на две парчета и че ще ми запали колата“, свидетелства от своя страна Ахмед Ахмедов, който се зарича, че ще си търси правата.

След саморазправата, побойникът избягал, но не след дълго е арестуван в РУ на МВР – Айтос, след като е подаден сигнал срещу него.

Подобни екшъни с участието на Гринго не са рядкост. За последен път отношенията им със Софи Маринова бяха прекъснати след побой в заведение на Коцето, заради който Гринго беше закопчан. След това циганинът духна в Германия, където според източник на „Уикенд“ също е лежал в затвора, след като се сбил със свой братовчед.

Софи Маринова признава, че е вдигнала ръце от него. Тя няколко пъти се събира и разделя с него, но преди година и половина окончателно взела решение, че няма бъдеще с него. Преди това той я беше напердашил здраво, като при един от екшъните дори супи ръката ѝ. На фона на последните случаи у нас певицата, а и която и да е жена, не трябва да има и капка толерантност към насилието под всякаква форма.

3D Раница Batman, Черен, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Промоционален комплект Disney Minnie, 2 Части, Раница, Мешка

24.9лв.

Детска престилка с шапка за готвене My Little Pony, 2 части, 100% Полиестер, Многоцветна

17.3лв.

Алуминиева бутилка за вода Spiderman, С капак, Пластмаса, 500 мл.

14.9лв.

Поларено одеяло Frozen, 100% Полар, 130 x 170 см.

28.3лв.

Кутия за съхранение на играчки Disney Frozen, Синя, 100% Полиестер, 31 см.

38.3лв.

Кош за съхранение Paw Patrol, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

3D Раница Spiderman, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Възглавница Paw Patrol, Сива, Цифра 3, 100% полиестер, 40 x 40 см.

15.4лв.

Кош за Съхранение на играчки Spiderman, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.