0

Знаем, че Тото от СкандаУ направи гаф, голям гаф, радвайки се и хилейки се на разказа на Тити Папазов в подкаста му през март.

Тити се похвали на всеослушание как остригал до голо главата на бивша своя приятелка, а това, едва ли не, тогава се представи като геройство.

Ами не, не е геройство, а престъпление! Това е категорично! Но иронията сега е, че не Тити го отнася толкова жестоко за деянието си, а Тото.

Йонислав Йотов не е на себе си, а съпругата му – Кристин Петринска е в шок, след като цялото им семейство реално остава без доходи.

Да са живи и здрави спестяванията на рапъра и водещ, ако не са ги профукали, разбира се, защото балтията е страшна.

Първо му свалиха целия подкаст от Тубата, след това хотел във Велинград, който е сред основните му спонсори, прекрати отношения с него.

А снощи дойде и последният удар, който му „отсече главата“.

Снощи двата гиганта – „Пепси“ и „Тюламор Дю“ официално и публично заявиха позицията си – не толерират никакви форми на насилие или подкрепа на насилие и… прекратиха договорите с Тото.

От всички тези места рапърът гушеше по около 80 000 на месец, което ще рече, че остава без тях на секундата.

Отделно прибираше луда пара от гледанията на клиповете си в Тубата.

Не е лесно да си представим, а и не искаме, какво му е в момента на Йонислав, а вече мнозина се питат не е ли твърде жестоко наказанието към него?!

Още повече, че за Тити нищо не се чува. Защо ли?!


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *