0

Съседите Тиша и Одри се познавали бегло, затова когато един ден Одри помолила Тиша да приюти трите й деца през нощта, жената била малко изненадана.

Но тъй като самата тя била майка на пет деца, веднага се съгласила. Освен това съседката й обяснила, че трябва да остане в болницата през нощта за преглед. В този момент Тиша дори не подозирала, че скоро животът й ще се промени драматично.

Одри се прибрала у дома с разбито сърце. Лекарите открили, че има рак на стомаха втора степен! Бедата сближила двете жени. Тиша подкрепила Одри във всичко и се превърнала в единствената подкрепа за самотната майка.

Одри осъзнавала, че дните й са преброени, но най-вече се тревожела не за собственото си бъдеще, а за съдбата на трите си деца. Преди смъртта си тя помолила Тиша и съпруга й да станат попечители на децата й.

Тиша, която била израснала в детски дом, знаела по-добре от всеки друг през какво трябва да преминат децата след смъртта на майка си. За краткото време жената вече успяла да заобича трите доскоро непознати деца. А и самите деца вече били станали приятели помежду си.

Въпреки факта, че семейство Бошемин не се отличавали с особен просперитет и къщата им вече едва побирала седем души, двойката предприела отчаяна стъпка: след смъртта на Одри те осиновили всичките й деца.

Така от две семейства се получило едно голямо. Новите родители обградили осиновените деца с невероятна доброта, грижа и подкрепа, а децата им с охота споделили спалните, гардеробите и баните си с новоизпечените си сестри и братя.

Децата обаче пораснали и не им беше много удобно да живеят в толкова близки помещения. В тясната къща и дума не можело да става за лично пространство: някой спял в кухнята, друг в ​​коридора…

В един прекрасен ден на вратата на Тиша се почукало. След като научили историята на тази героична жена, от местния телевизионен канал решили да изненадат семейството.

Семейство Бошемин отдавна мечтаели да разделят едната детска стая на две малки спални и телевизионният канал доброволно им помогнал с това.

За няколко дни семейството се настанило в хотел, а в къщата им закипяло от работа.

Разбира се, нещата не се ограничавали до инсталирането на една стена: най-добрите дизайнери и инженери разработили напълно нов интериор на къщата, в която имало място за всички!

Форматът напомнял много на родния вариант на „Мисия моят дом“.

Когато семейството влязло в обновения дом, те просто загубили ума и дума. Дори в най-смелите си мечти не си представяли така нещата.

Семейство Бошемин изобщо не можели да си представят нещо подобно. Децата плачели от щастие и не можели да се наситят на новите си спални.

Родителите пък се възхищавали на функционалната всекидневна и кухня. Вижте само как се е променил домът им!

 

Но това не е всичко. Телевизионният канал подарил на семейството годишен сертификат за безплатно закупуване на хранителни стоки, а 18-годишният им син получил пари за закупуване на собствен дом!


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *