0

Александър Команов, е един от малкото хора, които могат да се похвалят, че са набили охраната на руския президент.

Пловдивчанинът среща един от гардовете на руския лидер – Сергей Осипов през 2012 година на състезание през 2012 година по киокушинкай карате, на което по правилник са позволени удари с лакти и юмруци в главата.

В момента Команов е един от водещите ММА бойци в България.

Повече за изключителното постижение на най-добрия български каратист може да научите от репортажа на Илия Чолаков за TrafficNews TV.

Още интересни статии:

Повечето от нас правят всичко погрешно и напразни опити да заспим само се довеждаме до безсъние.

Късно през нощта изведнъж отваряте очи и се събуждате. Тялото все още иска да спи, но това не е толкова просто. Позната ситуация? Опитайте се да следвате тези препоръки:

Не ходете до тоалетната

Разбира се, ако естествената нужда е твърде голяма, няма какво да се направи, трябва да отидете. Но да отидете до тоалетната, „тъй като все още не спя“ е голяма грешка и почти пълна гаранция, че заспиването отново няма да е лесно.

Дори само седенето на леглото вече е изпълнено с факта, че сърдечната ви честота ще се увеличи в сравнение с тази, която е била по време на сън (приблизително 60 удара в минута).

Когато станете и отидете в друга стая, ритъмът става още по-често, обяснява специалистът по сън д-р Майкъл Бреус.

За да възстановите безсъзнателно състояние, сърдечният пулс трябва отново да спадне до 60 в минута – и това не се случва веднага. Ето защо ви е толкова трудно да заспите отново.

Не проверявайте времето.

Друг съвет от д-р Бреус, колкото и да е труден, опитайте се да се отпуснете и да изключите ума. Не гледайте часовника, не проверявайте телефона – действията, които съвременният човек извършва инстинктивно, едва отваря очи.

Не бройте часовете преди ставане

Много хора страдат от ирационален страх да не получат достатъчно часове сън. Следователно, събуждайки се посред нощ, те започват да изчисляват оставащото време преди алармата да звъни – и в резултат на това те изобщо не могат да заспят.

Ето правилния модел на поведение за онези, които случайно са се събудили твърде рано: затворете очи, обърнете се на другата страна, изключете мислите си – и отново заспивайте до сутринта.

Още статии:

Можете ли да се наречете богат и проспериращ човек? Лесно ли успявате да поддържате стабилното си финансово състояние? Или може би едва свързвате двата края, а в същото време имате приятел, към когото парите буквално залепват?

На какво се дължи всичко това? Астролозите имат доста интересен отговор на този въпрос. А той е – „Всичко зависи от зодията!“

Оказва се, че някои зодиакални знаци работят като луди, но все не могат да забогатеят, докато други са истински финансови късметлии.

Преди време споделихме, че има пет зодии, които печелят пари като с магическа пръчица.

Но оказа се, че има и други четири късметлийски зодии, които са орисани вечно да имат пари.

Ето кои са четирите късметлийски зодии, орисани вечно да имат пари:

Козирог
Козирозите са много инициативни и активни хора, що се отнася до тяхното благополучие, кариера и постижения. Те не се нуждаят от външни стимули, тъй като самите те могат да се мотивират достатъчно успешно.

В случай, че откажете да сътрудничите с тях, Козирозите ще ви „сложат в черния им списък“, но въпреки това ще направят така, че пак да работите за тяхната цел.

Този знак знае как да стигне до целта и се движи към нея по методичен начин, тъй като има неизчерпаеми резерви на търпение.

Козирозите са отлични лидери във всеки бизнес и те знаят точно от какво могат и трябва да се правят пари.

Скорпион
Скорпионите знаят как да бъдат лидери и са в състояние да изложат мислите си пред всекиго, както и да ги очароват и да убедят в своята правота и изключителност. Скорпионите са взискателни и упорити, особено ако става въпрос за финансово благополучие.

Те се потапят в собствените си идеи, планове и проекти, вярват в работата си и постигат това, което искат – и точно това привлича парите към тях.

Дева
Този зодиакален знак не е толкова внаниачен от материалните постижения като Козирог или Скорпион, но има много вродени характеристики, които го водят до просперитет.

Девата е страхотен анализатор и стратег и обича да прави нещата от нулата, така че нейната идея да спечели пари и да започне да генерира доход.

Девата непрекъснато се усъвършенства и именно желанието за саморазвитие допринася за нейното благоденствие във финансов аспект.

Телец
Телецът има една цел – да живее в просперитет и комфорт и той използва всичките си ресурси и възможности за постигане на тази цел.

Има нужда от естетика, просперитет и комфорт: най-добрата храна, най-добрите дрехи, най-доброто обслужване и т.н.. Телецът не може да бъде ограничаван, тъй като искрено вярва във визията си за идеален живот. И той го постига! Понякога дори на всяка цена.

Основният проблем е, че препятствията могат да деморализират Телеца и той временно да загуби вяра в себе си и нещата около него, но въпреки това накрая успява да постигне всичко, което си е наумил първоначално.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *