0

Плеймейтката Биляна Василева – Пандора, чийто автомобил беше конфискуван заради шофиране в нетрезво състояние, отрече да е консумирала алкохол.

Тя публикува обръщение в „Тик-ток“, в което заявява, че не е употребила и „капка алкохол“, но е измила зъбите си с вода за уста преди да излезе от дома си.

Пандора, предупреждава, че сега е тя, но утре може да е всеки гражданин.

Плеймейтката обвинява полицията, че са подправили показанията ѝ, когато апаратът на място отчита 2,2 промила алкохол в кръвта, пише tribune.bg.

„Скъпи приятели, преди няколко часа излезнах от районното и искам да обявя публично в ефир, че ме е страх да не ми сменят кръвната проба в болница „Света Анна“, така както полицаите са ми сменили показанията и така, както полицаите, докато си говореха сладко-сладко с мен, всъщност пишеха, че съм била неадекватна, мъртвопияна, не съм можела да стоя на двата си крака, смърдяла съм на алкохол…

А лично човекът, който ми взе кръвната проба, ги видя всичките тези неща, даже ме кара да му духна, разбира се. И всъщност, докато са си говорели сладко-сладко с мен са писали съвсем, съвсем други неща. Така че искам да го заявя публично“, заяви тя в друго видео в ТикТок.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *