Помните ли Гълъбин Боевски? Съдбата отново го застигна!

5 в 1 отварачка Innovagoods с многофункционално действие

15,20 лв.

Диспенсър за питиета - Глобус

62,00 лв.

Абсорбатор за влага и предотвратяване на мухъл, 3 бр.

11,20 лв.

Комплект уреди за приготвяне на суши (+подарък рецепти за приготвяне) INNOVAGOODS

24,90 лв.

Универсална отварачка за буркани, консерви и бутилки InnovaGoods, 27 x 15 x 5 см.

30,90 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Компактно куфарче за барбекю от 18 части Innovagoods

48,50 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти) InnovaGoods, 27,5 x 8,5 x 11,5 см.

44,00 лв.

Комплект японски ножове InnovaGoods Kitchen Cookware, с професионален калъф за носене

56,00 лв.

Олекотено одеяло с ръкави

49,00 лв.

През октомври 2011 г. Гълъбин Боевски бе спипан на летището в Сау Пауло с 9 кг. бело, малко преди да се качи на самолета за Мадрид напът за София. Наркодилърът бил заедно с дъщеря си Сара.

Тогава бразилският съд го осъди на 9 г. и 4 м. затвор, като само две години по-късно – през октомври 2013 г., Боевски се завърна мистериозно у нас.

Компрометиран в очите на обществото, спортистът реши да намери нов житейски пристан и се премести заедно със семейството си в Лисабон. По-късно се появиха и ласкави писания по негов адрес, как е започнал сериозен бизнес в Португалия, купил си е къща и е загърбил позорното минало.

Да, ама не! През 2021 г. той е заловен от португалската полиция с огромно количество кокаин, осъден е и вече излежава присъдата си зад решетките. Влязъл е преди няколко месеца, но така и не става ясно колко време ще лежи този път щангистът.

Негов приятел от спортните среди се ядосва за провала, който Боевски сам си е причинил и припомня, че имаше голям шанс да стане министър на спорта, ако не бе стрелбата, която сина му сътвори в училище. Припомняме, че през 2008 г. Пол Боевски се простреля с газов пистолет в главата. Тази изцепка на хранимайкото сложи край на политическите амбиции на баща му.

Най-любопитен обаче е фактът, че през октомври 2013 г. Боевски кацна на летище София без полицейска охрана, след което необезпокояван от никого си взе такси и се прибра у дома. И това далеч не е първият такъв случай.

Миряна е българка, която от десетилетие живее и работи в Бразилия. От 2005 г. пък работи като преводач-интерпретатор във федералния съд. Фактът, че й е поверен преводът на дела на българи и французи, а от назначаването й на поста до момента няма нито едно българско дело, е достатъчно красноречив.

Всички като Гълъбин Боевски, прибрали се у дома и решили да си извадят свидетелство за съдимост, ще излязат чисти като детска сълза и в него ще бъде вписано „неосъждан“. А причината за това е липса на двустранно споразумение за помощ между България и Бразилия. На практика това означава, че в очите на българските власти Боевски е неосъждан и няма основание за задържането му.

Българи, живеещи в Бразилия отбелязват, че София официално е абдикирала и от двете си задължения, тъй като нито осигурява юридическа грижа за арестуваните там българи и семействата им, нито пък полага грижа да опази страната ни от опасността осъждани индивиди да се разхождат на свобода.

Според информацията, поместена на сайта на МВнР, българското посолство в столицата на Бразилия се състои от трима души – посланик, консул и секретарка, отговарящи за още 6 държави в региона, сред които 40-милионна Колумбия, 30-милионна Венецуела и 30-милионно Перу.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.