0

Какво се случва с фолкпевицата Андреа и колко е стабилно психическото й състояние, това се питат вече все по-често последователите й в социалните мрежи.

Наскоро тя пусна любопитно видео, в което говори на английски език, на моменти доста несвързано, и не спира да плаче, издавайки психическа нестабилност.

Заради нескрития интерес, което предизвиква изявата й обаче, видеото изведнъж изчезна от профила на Андреа, явно изтрито от авторката си.

Не е ясна причината за състоянието й, но Андреа отбелязва, че прави това обръщение към един определен човек и именно затова говори на чужд език.

Изпълнителката така и не споделя никакви подробности относно повода за видеото, което е направила.

Но предвид състоянието й, можем да предположим, че не е имала никак приятни изживявания напоследък. Вероятно става дума за близък за нея човек, напуснал живота й.

Едно от сторитата на певицата пък бе за кмета на село Калояново, област Пловдив и разпорежданията й, по думите на Андреа, да се тровят кучета и котки.

Както е известно, Андреа преживя изключително тежко раздялата си с боксьора Кубрат Пулев след дългогодишната им връзка.

Очевидно сега изживява и друга раздяла, макар все още да не става ясно с кого. Какво ще се случва оттук нататък в личния й живот, предстои да разберем от самата нея.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *