0

Едно от най-дългогодишните лица на екран в bTV – водещата на новините Виктория Петрова, прави рязък кариерен завой, който едва ли някой от нас е очаквал. Синеоката красавица до дни си взима дипломата за микробиолог!

45-годишната журналистка завърши в НБУ интересната специалност, която е самостоятелна биологична наука, чийто предмет е изучаването на най-малките живи същества на нашата планета – микроорганизмите, които включват и вирусите.

Именно поради този факт шегите в нюзрума към красавицата са на тази тема: „Вики, как да се пазя от новия щам на COVID?“, „Кога да включа антибиотик в лечението си?“ и т.н.

За синеоката брюнетка това е четвърто образование – тя има магистърски степени още по философия и история от СУ и журналистика. Завършила е и курс по право към Великотърновския университет.

Виктория Петрова и Красен Кралев

Журналистката и Кралев се разделиха тази година

Освен че много знае, Петрова в момента е и преподавател в НБУ в два курса – единият е „Телевизия и радио“, а другият е „Телевизионен нюзрум“.

Познанията на Вики са много, като единственото, от което не разбира, е спорт. Въпреки това според близки до нея в момента водещата е ухажвана от популярен спортист, който от години си падал по нея, но тайно.

След като се раздели с бившия спортен министър Красен Кралев, сърцето на новинарката вече е свободно, но Петрова е една от най-ухажваните жени в медията и е въпрос на време да се появи на официални събития с мъж до себе си.

Вики е била омъжена преди години за оператора Добромир Иванов, но бързо разбрала, че двамата не си подхождат, и следва развод. Запознати с интимния живот на Вики Петрова твърдят, че слуховете за нейни връзки с колеги от телевизията са безпочвени и неверни.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *