0

Макар да се слави с това, че е отличен баща на децата си, независимо, че са от различни майки, Благой Георгиев все пак не е толкова перфектен по отношение на един от наследниците си – Елай, който е от връзката му с татарката Есмер Омирова .

Разривът в отношенията на двамата бе толкова катастрофален, че Омирова се зарече Джизъса никога повече да няма контакт със сина си и досега успява да спази това правило. И макар екс-съпруга №2 на футбболиста рядко да пуска снимки на техния син Елай , за празниците тя реши да направи изключение от правилото си.

Брюнетката заведе Елай на цирк в Москва и пусна кадри от събитието в свое стори.

По всичко личи, че малчуганът страшно се е забавлявал, а двамата след това са похапнали различни лакомства. В края на миналата година Есмер разкри, че Джизъса не е виждал сина си от цели пет години.

Елай

Тогава тя отговори на въпроси на свои последователи в Инстаграм. Питанията “Елай вижда ли се с Благой? и „От колко време Благой не е виждал сина си“ получиха еднозначен отговор “не“. Някои от последователите на рускинята бяха по-настоятелни и се поинтересуваха дали Джизъса поема поне финансовата грижа за сина си, но и тук отговорът бе „не“.

Бившият футболист има 4 деца от 3 различни жени, освен Елай, той е баща и на Благой-младши от Златка и на Йоана и Давид от Христина Витанова, припомня woman.bg.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *