0

Трогателната история на тези съпрузи илюстрира известната фраза „Докато смъртта не ни раздели“.

След 63 години брак Хенри и Жанет дьо Ландж умрели с разлика от няколко минути на възраст от 86 и 87 години. Но това, което се случило малко по-късно е много мистериозно!

Жанет се борила с болестта а Алцхаймер 7 години и живеела в старчески дом.

Съпругът й пък боледувал от рак на простатата, но няколко пъти на ден посещавал жена си. На 31 юли 2016 година от болницата се обадили на роднини на двойката и казали, че здравето им рязко се влошило и животът им е в опасност.

Няколко месеца преди това Хенри поискал да бъде преместен в старческия дом, за да живее заедно със съпругата си. Те били много щастливи и денонощно били един до друг. В деня, когато старците починали, децата им били с тях в болницата.

Първоначално лекарите казали, че Хенри ще умре по-рано от жена си, тъй като пулсът му е много слаб. Но после медицинските служители съобщили, че състоянието на Жанет също е близо до смъртта. През цялото това време децата четяли на родителите си Псалми.

Когато жената починала, синът отишъл до баща си и му казал, че тя си е отишла и че бащата може вече да не се бори и да почине в мир.

В този момент бащата за пръв път от много време отворил очи, погледнал жена си и си отишъл след 20 минути.

Но скоро един от братята забелязал нещо странно. Когато погледнал часовниците, той видял, че те показвали 17:30. Макар вече да било много по-късно.

Оказало се, че часовниците в болницата спрели в момента на смъртта на бащата. Това било много мистериозно.

Самите деца го възприемат като знак свише, означаващ, че не трябва да тъгуват и да скърбят за смъртта на родителите си, защото те си отишли точно когато им е дошло времето.

Това е просто невероятна история. Колкото и печална а е смъртта, вероятно точно за такъв изход си мечтаят повечето хора. Не само животът, но и смъртта на тези съпрузи станало истинско доказателство за силата на любовта.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *