0

Задържаха шофьор в колата му, заспал с пистолет в ръка на АМ „Хемус“, съобщиха от полицията. Малко след 7:00 часа тази сутрин е получен сигнал за шофьор, който криволичел по автомагистрала „Хемус“, в посока София.

При обход на участъка – към 346 км на магистралата – униформените са установили спрелия в аварийната лента автомобил. На шофьорската седалка е лежал мъж и държал оръжие в ръката си.

Мястото е било обезопасено, а за съдействие пристигнал екип на сектор „Специални тактически действия“ към ОД на МВР-Шумен. Мъжът не е изпълнил разпореждане да отвори вратата, която е била заключена, затова последвали действия за принудителното му извеждане от автомобила и изземване на оръжието.

Установена е самоличността му – 21-годишен мъж. Газовият пистолет не е регистриран, а колата е с прекратена регистрация, след като му бил съставен акт за дрифт в началото на септември в Търговище.

Той е имал книжка от година и половина и е многократно глобяван за превишение на скоростта. Младият мъж е арестуван за 24 часа.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *