0

В ученическите години мъжът защитавал съученичката си от тормоза, на който била подложена. Много деца се подигравали за положението, в което тя се намирала.

Жена, която пишеше домашни за момче в училище в замяна на това да не бъде тормозена, е в „тотален шок“, след като той предложи да ѝ купи къща като благодарност.

29-годишната жена, която има церебрална парализа – неврологично разстройство, което засяга контрола на мускулите и двигателните умения – каза, че нейното увреждане я е карало да се бори в училище, което я прави лесна мишена за тормоз.

С ескалирането на тормоза едно от популярните момчета започнало да я защитава, а когато ѝ оставил тетрадките си, тя разбрала уговорката.

Тя споделила: „И така започна нашата симбиотична връзка. Тормозът спря и аз му правех домашните всеки ден. Никога не сме говорили за това. Продължи почти три години и оценките му се повишиха. Бях просто благодарна, че мога да усетя спокойно в училище. Завършихме и никога повече не си говорихме и никога повече не го видях.“

Наскоро обаче той се свързва с нея в Instagram и ѝ споделя колко хубав е животът му. Той също така ѝ предложи да ѝ купи къща и кола: „Първоначално си помислих, че е измама, но се свързахме чрез видео, той намери начин да потвърди думите си и се оказа истина“.

Тя добави, че той е станал успешен бизнесмен, който сега има милиони и живее в чужбина: „Той каза, че винаги ме е помнил, защото съм му помогнала да постигне това, което има сега. Каза, че иска да ми благодари, защото знае колко е трудно да си човек с увреждане и жена, особено в моята страна.“

Тя също получила обаждане от скъп медицински център и я информирали, че този мъж е платил три години физиотерапия за нея.

„Все още си мислех, че е шега, затова отидох там и разбрах, че е истина. Вече имах първите две сесии и тялото ми се чувства много по-добре“, споделя тя.
Жената все още е объркана от всичко, което ѝ се случва в живота и поиска съдействие в социалните мрежи дали да приеме предложението за закупуване на жилище и всичко необходимо, за да води един по-нормален живот.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *