0

В чест на рождения ден на една от най-харизматичните и красиви филмови звезди на Холивуд Шарън Стоун ви предлагаме да си припомните някои факти от нейния живот.

Стоун е смятана за най-интелигентната холивудска актриса. Коефициентът й на интелигентност е рекордните 154 точки, като на Алберт Айнщайн.

Ролята на Катрин Трамел във филма „Основен инстинкт“, която преди това беше отхвърлена от Джулия Робъртс, Мег Райън и Мишел Пфайфър, беше успешна за Шарън.

Стоун страда от диабет и астма. През 2001 г. тя е диагностицирана с „аневризма на мозъчните съдове“ (вътремозъчен кръвоизлив), от която едва не умира. На 2 октомври 2001 г. актрисата получава инсулт, който причинява клинична смърт.

Шарън беше омъжена за сценариста и продуцент Майкъл Грийнбърг в продължение на три години. След това се омъжи за Фил Бронстейн, вицепрезидент и редактор на вестник San Francisco Examiner, с когото се разведе през 2004 г.

Актрисата няма собствени деца. Тя отглежда три момчета. Преди Стоун да стане майка е имала няколко спонтанни аборта.

Имаше слухове, че Шарън има връзка с Леонардо ди Каприо. През 1995 г. именно тя инициира участието му във филма „Бързите и мъртвите“. Казват, че тогава актрисата е платила хонорара на Лео.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *