2

Една от най-съмнителните фигури в света на бизнеса у нас – Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, отново стана център на внимание, този път благодарение на най-малкия си наследник.

Несебърският бизнесмен и съпругата му Антигона изпратиха абитуриент. 18—годишният младеж, който носи името на баща си, се дипломира успешно в Професионалната гимназия по туризъм носеща името на „Иван Вазов“ в Слънчев бряг.

Момчето, което се превърна в най-интересният абитуриент тази година от випуск 2024 отдавна е избрал че трябва да продължи да се образова. И по думите му ще се насочи към икономика и финанси, като в момента избира към кой университет да кандидатства.

Митьо Очите син

Димитър Желязов – младши бе изпратен от родителите си подобаващо. Той събра погледите на събралите се зяпачи със супер луксозното Ламборгини Авентадор, с което се яви на сборния пункт. Мощното возило е с 12 цилиндров двигател и е първия такъв модел у нас. Поразително напомня на прочутия Батмобил, който бе мечта за всяко момченце, израсло през 90-те години на миналия век.

Абитуриентът бе издокаран в строг черен костюм и визията му бе допълнена с бяла риза и черна папийонка.

„Имам амбиция да уча, а и считам, че е задължително младите да сме добре образовани. Проучвам възможностите на няколко университета у нас, предстои ми явяване на изпити“, каза пред Флагман.бг Димитър Желязков-младши преди да изпрати своето семейство на официалната вечеря в хотел „Атика“ и да се отправи към купона с ултра мощното Ламборгини.

Преди това той подчерта,  че за да се представи по-добре на държавните изпити за средното образование отрано набляга над учебниците и е посещавал допълнителни частни уроци. Казва, че има доста високи изисквания към самия себе си и ще постигне всичките си цели.

Бъдещият студент позира за снимка от големия ден с родителите си – Димитър Желязков и майка си Антигона. По всичко личеше, че Димитър Желязков-баща вече е възстановил здравословното си състояние и е в отлична физическа форма. Майка му по нищо не отстъпваше на абитуриентките.

Антигона бе пипната в уникален черен аутфит –  елегантната рокля описваше перфектните й форми.

Митьо Очите семейство

През свободното си време Димитър-младши спортува, а от малък има необуздана страст към кросовите мотори.

Припомняме, че Димитър Желязков-баща има 3 деца – две дъщери – Станислава и Ивелина от покойната си съпруга Тянка и момче от официалната му вярна спътница в живота Антигона. През 2018 г. средното си образование завърши по-малката му дъщеря Ивелина, която отиде на бала като древногръцка богиня.

Ивелина Желязкова е в любовен романс със сина на бившия общински съветник от Бургас Пеньо Мечков – Никола. Звездната двойка продължава да е заедно, щастливо обвързана и скоро се очаква да вдигнат сватба. Младите влюбени живеят в Бургас, където развиват семейния бизнес на Мечков-младши.

Източник : newsbul.com


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

2
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *