1

Горещата двойка Теодора Мудева и Румен Радев вече е в историята, въпреки че по време на участието си в риалити формата „Игри на волята“ двамата демонстрираха изпепеляващи страсти и привързаност един към друг.

Към днешна дата миската очевидно е превъзмогнала доскорошния си дългогодишен любим, който бе и неин годеник, и вече има нова тръпка в живота си, за която споделя.

 

„Бях се изгубила тотално и дълго време душата ми се луташе, ако така мога да се изразя, не бих казала и че напълно е намерила покоя и баланса, но мисля, че поне е на прав път“, споделя миската, която се окопитва след сътресението от раздялата.

 

Наскоро бургазлийката е била на море със свои приятели и разказва: „Досега не бях ходила на почивка с най-добрите ми приятели, хората, с които пораснах. Хората, които ми помогнаха да мина по-лесно през всяка буря, хората, които бяха мой стълб, когато се разпадах. Хората, които винаги са ме подкрепяли, поддържали, мотивирали, тези, които постоянно ми напомнят коя съм всъщност, всички те винаги намират начин да усмихнат душата ми, когато не й е до това“.

 

Явно Теодора открива утеха в компанията на своите приятели, с които си прави своеобразна терапия. Терапията й с компанията й от детството може да върви, но вероятно има и още по-голям ефект, защото фамилиарничи една идея повече с един познат и на нас левент: участник от минал сезон на „Игри на волята“, моделът Илиян Цветков.

 

 

Явно Мудева си има тип, или по-скоро професия, по която си пада – супермодел и като бонус да е участвал в „Игрите“, пише „Телеграф“. А близки до нея издават, че вече има и нов ухажор в живота си, за който явно ще стане ясно в последващ момент.

Припомняме, че за раздялата между Мудева и Радев се разбра по-символичен начин – двамата просто спряха да се следват в социалните мрежи преди няколко месеца. Самата бургазлийка не пожела да коментира взаимоотношенията си с Радев, но стана ясно, че нещата не са вървели добре. Раздялата е неочаквана, тъй като преди няколко месеца двамата се сгодиха./show.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

1
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *