0

Скандалът между поп-фолк певицата Мария и продуцентите зад „Диапазон рекърдс“ става по-мащабен и заплатен.

В медийното пространство от няколко дни се разрази словесна битка, която започна със свалянето на новото парче на поп-фолк певицата със заглавие „Малка черна рокля“ то бе съвместно със Супер Саш“. Като причина е посечено, че е бил предявен иск върху авторските права.

Мария по-късно е спряла и варианта на песента на Теодора „Моят номер“, така към днешна дата нито едната, нито другата песен са достъпни на платформата за слушане на музика.
Мария сподели, че лично е спряла песента, а като причина посочи обидно отношение от страна на продуцентите ѝ към нея и че ще ходят на съд.

Тя е закупила правата от гръцкия композитор – Фивос, а правата на „Дапазон“ са били изтекли. Още преди да направи парчето тя потърсила продуцентите, за да уредят правата на оригиналния текст, но никой тогава не ѝ вдигнал телефона.
Текстът е дело на нейна дългогодишна приятелка, която е и автор на едни от най-големите ѝ хитове, а към момента ще запази в тайна името ѝ.

Мария продължи с това, че се е опитала по мирен начин да оправи нещата, но те са заплашвали по грозен начин хората, които поддържат нейния канал в платформата на Ютуб. Мария сподели, че Преслава е направила кавъри на две нейни песни и за нея това е било само плюс.

Видеото на певицата Мария обаче предизвика повече коментари за нейния външен вид, отколкото към юридическия казус.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *