-1

25-годишната Клелия Дитано почина след фатален инцидент в жилищна сграда

 

В понеделник сутринта, трагичен инцидент разтърси Италия, когато 25-годишната Клелия Дитано загина след жестоко падане в асансьора на сградата, в която живееше. Според информация от италианския вестник „Corriere della Sera“, инцидентът се е случил, когато младата жена извикала асансьора на своя етаж и без да забележи, че кабинката е спряла три етажа по-надолу, влязла директно вътре.

Фаталното падане настъпило мигновено и Клелия починала на място от тежкия удар. Събитията се разиграли около 9:00 часа сутринта, когато Клелия, както всеки ден, излязла от апартамента си и тръгнала да използва асансьора.

Бащата на Клелия започнал да се тревожи, когато не успял да се свърже с нея по телефона. След няколко неуспешни опита да я намери, той чул звука на мобилния ѝ телефон, идващ от асансьорната шахта. Осъзнавайки тежестта на ситуацията, бащата веднага се свързал със службите за спешна помощ.

 

„Веднага ми стана ясно, че нещо се е случило“, коментира бащата, цитиран от „Corriere della Sera“.

Няколко часа по-късно, след дълги и мъчителни усилия от страна на спасителните екипи, тялото на Клелия е било изнесено от шахтата.

Причините за инцидента

Все още не са ясни точните причини, довели до това фатално злополучие. В момента текат разследвания, за да се установи дали става въпрос за техническа неизправност на асансьора или за човешка грешка при поддръжката на съоръжението.

Жителите на сградата са шокирани и ужасени от случилото се. Мнозина споделят, че асансьорът е бил използван ежедневно и досега не е имало инциденти. Все пак, някои коментират, че в последно време са забелязали странни шумове и леко треперене на кабинката.

 

Източник : sos-bg.eu


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-1
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *