0

Актьорът Калин Сърменов е горд баща на три прекрасни дъщери. Сега средната от тях, Димана , записа огромен успех в модните среди и накара сърцето на баща си да затупти от гордост!

Хубавата Димана направи своя дебют и предизвика масов интерес към себе си, както и две предложения от най-известните световни марки.

 

Димана Сърменова

Изненада

Екип на „Телеграф“ се свърза с Калин Сърменов, който е изключително горд от бързия успех на дъщеря си, но и сподели, че все още не може да осъзнае какво се случва.

 

Димана Сърменова ревю

„Всичко се случва толкова бързо и изведнъж отиде на такова високо ниво, че ми е трудно да ви кажа как се чувствам аз (смее се).

Както вече ви бях разказал, тя има договор с английска агенция. Наистина не очаквах, защото тя е дебютант, няма никакъв опит и там ходи на кастинги като хиляди други хора, но си казвах, че е хубаво да трупа опит. И изведнъж се изстреля на голямата сцена. За мен в момента е важно да е добре, нахранена и облечена, защото вчера замина за Милано буквално за 40 мин с четка за зъби и две тениски (смее се)“, разказва Сърменов.

Димана Сърменова успехи

Договор

Бързото заминаване за Милано на Димна се наложило, защото й се обадила кастинг агентката на една от най- популярните световни марки.

„Докато говорим сега с вас, тя води преговори. Ако всичко се получи, може и да отиде на Седмица на модата в Париж. Преди две седмици също една световна марка поиска среща с нея. Само ще кажа, че е първата българка, към която проявяват интерес. Искат обаче договор, който в момента тя не може да подпише, защото още е ученичка. След година може и да се споразумеем“, разказва още директорът на Сатирата.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *