0

 

Маги Халваджиян и Наталия Симеонова ще застанат за първи път един до друг след 12 години в тв ефира на 22 септември. Това ще се случи в шоуто „Пееш или лъжеш“ по Нова телевизия.

Известно е, че двамата се разделиха през 2012 година, след като предаването „Море от любов“, което се излъчваше по bTV, бе спряно. Тогава продуцентът се надяваше Наталия да го последва и да остане в отбора му.

Но това не се случи, защото Симеонова получи предложение от медията да води „Предай нататък“. Халваджиян прие болезнено предателството и в автобиографичната си книга отдели специално място за този труден за него момент, пише „Галерия“.

„Спирането на „Море от любов“ беше първият сигнал, че нещата отиват към война с bTV“, пише в книгата си „Без реклами“ Маги. И продължава: „И в 2012, когато ни направиха този подъл номер, аз събрах екипа и им казах, че оставаме без работа.

Обясних как сигурно ще се преместим в Нова телевизия, водим преговори за всички предавания, опипваме почвата… Наталия ме попита тя какво ще прави. Признах  й, че не знам. Тогава съпругът й Денис вече продуцираше в bTV „Търси се“. И те му бяха предложили още две предавания, някое от които да е за Наталия. Вечеряхме с Денис и го посъветвах да не се съгласява, защото го лъжат, за да не тръгне Наталия с мен. Но в крайна сметка тя остана с тях.

А аз останах тотално разочарован, защото Наталия десет години бе част от компанията и каквото и да се е случвало, никога не е оставала без пари. Дори в трудните ни моменти. А когато аз се нуждаех от цялата си „войска“, тя предпочете друго.

Като напускахме с гръм и трясък bTV, дадохме пресконференция. На нея дойдоха Рачков, Зуека, Мария Игнатова – всички стояха до нас. Наталия я нямаше. Аз го приех много тежко… Приех го като предателство и не й проговорих сигурно седем-осем години. Не ми беше лесно, защото живеем къща срещу къща. Разбира се, след време си стиснахме ръцете и забравихме цялата тази история.“

Въпреки сдобряването – от 2012 година до ден днешен Маги и Наталия никъде не са се появявали публично заедно. Е, на 22 септември всичко това ще се промени.

Истината е, че лично Халваджиян поканил тв водещата да е гост-панелист в шоуто „Пееш или лъжеш“ и тя приела на драго сърце. Така двамата ще седнат един до друг пред камерите и ще са в компанията на Мария Игнатова и Иван и Андрей. А от екипа са категорични, че забавлението е гарантирано, още повече че водещ е Димитър Рачков./show.blitz.bg

Източник


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *