0

 

Някои писаха, че Радина Кърджилова е изпаднала в депресия след раздялата с Деян Донков. Но като гледаме кадрите на чаровната актриса в профила й в социалните мрежи, това е последното, което бихме си помислили.

Нещо повече – Радина блести от щастие, изглежда доволна, щастлива и със сигурност вдъхновена от нови емоции. И нов любим човек до себе си.

Актрисата е в Париж и очевидно съчетава повече от перфектно професионалното с личното – още повече, че се намира в града на любовта, където няма как да не се случват хубави истории.

Тези дни Радина публикува няколко свои ефектни фотоса в социалните мрежи, на които направо сияе. Феновете й, разбира се, веднага полюбопитстваха за човека зад обектива, запечатал това.

Все още обаче, актрисата не дава потвърждение за това дали новият й любим е колегата й Пламен Димов, въпреки че вече се появиха няколко техни изобличаващи снимки в публичното пространство.

„Благодаря ви за невероятната вечер! Париж през нощта… любящ, нежен, бляскав, романтичен… точно както го обичам.“, написа единствено Радина Кърджилова в профила си, предизвиквайки вълна от реакции от своите последователи. Положителни, разбира се!/show.blitz.bg

Източник


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *