0

 

Мариана Попова също изрази мнение за добилия набързо скандална популярност DJ Мартен. Поводът е известен на всички – демонстративния тенис мач между най-добрия ни български тенисист Григор Димитров и сръбският тенис идол Новак Джокович. След края на мача родният оператор зад пулта (както често наричат DJ-те) отказа да пусне „Луда по тебе“ в изпълнение на Камелия на Джокера, предизвиквайки и до момента вълна от реакции.

Мариана Попова реши да сподели някои любопитни детайли за ситуацията, по-специално за познанството си с DJ Мартен.

„Познавам Марти от 28 години, дори сега ги смятах. Наистина ли това е новината на деня? Наистина ли отново някой е сгрешил много?

Ако това шоу е Велико само по себе си, защо някой не се досети да поканят Лепа Брена и Камелия за да го изпеят на живо и да стане истинско? Наистина ли се стигна до толкова тежка дискусия! Велики спортисти, велики тенисисти!

Хубаво е когато се организират тези неща, да се мисли мащабно, като за големи личности! Марти е невинен. Да влезе убития! А поръчките са на банкетите и в кръчмите, както се видя от късните часове а не в огромните зали защото там се случват големите неща!

Свалям шапка и на тримата замесени!“, пише певицата в профила си в социалните мрежи./show.blitz.bg

 

Източник


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *