0

Елица и Ралица – капитаните, които разбиха племето на Супергероите, се изправиха една срещу друга във внезапна капитанска елиминация на Арената на “Игри на волята: България” преди броени дни. Ключът към успеха в играта беше постоянството, което Ралица доказа чрез своята упоритост, воля и сила. Тя победи съперничката си с огромна преднина, а приключението в най-екстремното риалити приключи за Елица едва един ден, след като се събра с любимия си Алекса в племето на Непобедимите. Ето какво разказа тя за играта и всичко, което ѝ предстои пред Vbox7:

Как се чувстваш след отпадането ти от Игрите?
Чувствам се доволна след отпадането ми в Игрите, защото взех максимално от цялото приключение. За мен участието ми беше истинско приключение.

Какви качества не ти достигнаха, за да продължиш към финала?
Не мисля, че имаше качества, които не ми достигнаха, а по-скоро имам качества, които ми пречат и то може би самата емоционалност ми е в повече.

Каква беше мотивацията ти да се запишеш за участие в „Игри на волята“ заедно с Алекса?
Мотивацията ми като цяло да се запиша за „Игри на волята“ беше спортният дух и състезателната част на самото предаване. Шансът да участваме аз и Алекса заедно е плюс, за да бъдем по-добри в социалната игра.

Ако имаше възможност да бъдеш в друго племе, кое щеше да е то?
Колкото и странно да звучи, не бих си сменила племето. Харесвам червения цвят, харесвам и името. Племето на Непобедимите имаше доста минуси, но като цяло бяхме доста комплексни участници.

Какви са плановете ти за в бъдеще?
Плановете ми за в бъдеще са може би да бъда майка.

Защо се получи разделение в твоето племе още в началото между мъже и жени?
Разделението в нашето племе между мъже и жени се случи естествено, а не със стратегия да бъде феминизъм и мъжка солидарност. Просто имаше различен стил на игра, някои от отсрещната коалиция играха по един начин, ние играхме по друг начин. Мненията ни не бяха едни и същи и това попречи да бъдем едно цяло.

Гледайки се на екран, какво ново видя за себе си?
Гледайки се на екран, видях, че наистина съм прекалено емоционална. Познавам тази емоционалност. Заставам зад мнението си дори то да не е правилно, отстоявам себе си.

Доволна ли си от представянето си като цяло?
Доволна съм от представянето си в „Игри на волята“, защото това изцяло бях аз.

Връщайки лентата назад, кои моменти ти бяха най-трудни?
Връщайки лентата много, много назад, виждам колко трудно е било началото за мен, тъй като наистина при отпадането на Алекса от резервите помислих, че него го няма. Край – няма го! Той просто си отива вкъщи, а аз оставам сама в Играта, която толкова сме мислили, че ще играем двамата без значение дали сме в едно племе или в различни. Може би този момент беше най-трудният. Следващият момент беше моментът на глад, защото колкото и да съм стояла гладна през годините, по време на мача аз излизам нахранена и възстановена.

Успя ли да намериш истински приятелства сред съотборниците си?
Имам късмета да намеря наистина истинско приятелство в лицето на Мира. Точно така се създаде едната коалиция, основана на приятелство, тъй като не е показано пред камерата, но в момента, в който аз имах контузии и травми, аз не можех да се къпя по цяла седмица и Мира се налагаше да ме къпе, да се грижи за мен, да ме гледа, но това приятелство беше започнало на много по-ранен етап.

Разкажи ни малко повече за Елица извън Игрите.
Елица извън Игрите е отново спортно момиче, тъй като денят ми минава в спорт. Семейството ми е спортно, баща ми се занимава със спорт, братът на Алекса също се занимава със спорт, изцяло спортът е около нас. Обичам романтиката, обичаме да си имаме нашите моменти, които са си наистина романтични и са си само наши.

Генчо ли беше най-големият дразнител сред всички в твоето племе?
В моето племе аз нямах дразнител, на който да кажа ясно и точно: „не те понасям“. Просто това беше игра, трябва да дадем на хората това, което искат да видят, което, разбира се, е някакъв екшън. Не приемах да имам дразнител, така че лично не съм се дразнила никого от присъстващите.

Как се справяш с хейта, който получи?
Признавам си – първият ден не бях готова, защото не очаквах да има толкова популярност около мен, но вече го приемам. Съвсем нормално е да има хейт, да има различни мнения. Хората наистина не осъзнават колко много преувеличават в злобата си. Аз не я приемам, защото не давам тя да навлиза вътре в мен.

Наистина ли не би участвала вече в риалити формат?
Не бях готова да участвам и в това риалити просто защото знам каква е цената, която плащаш с личния си живот, тъй като моя беше още по-открит – все пак половинката ми също беше вътре. Просто мисля, че оттук нататък е време да запазя нещо за себе си, защото популярността, която добиваме от предаването, наистина е голяма.

Кой е твоят фаворит за спечелването на голямата награда?
Моят фаворит, разбира се, е Алекса, но също така Филип е другият човек, който заслужава да спечели голяма награда. Той също беше изправен като много силен играч да ходи да пази племето, но го разбирам.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *