0

Диана Димитрова призна публично какво е преживяла преди няколко години и реакциите след това в публичното пространство станаха нестихващи. След вчерашния коментар на журналиста Явор Дачков обаче, изумлението на актрисата е пълно.

В него тя е определена като “слаба актриса”, която е трябвало да бъде доволна, че се е разминала леко. 

Реакцията на Диана Димитрова не закъсня и в случая предизвика много поддръжници, които не могат да повярват какви думи и определения се разменят публично на гърба на подобна ситуация.

“Ето, това вече е истинско въображение! Впечатлена съм!!!

Какъв Велик колос на мисълта сме имали в България, какъв конспиратор. Казвам имали, защото аз, не знаех за вашата личност.

Малко факти. ”Слабата” актриса беше единствената българка избрана за главна женска роля, след каст в няколко нормални страни за телевизията History Channel през 2015г. Прилагам линк за да доразвиете въображението си, въпреки, че то май таван няма.

Но… къде съм тръгнала с моето скромно постижение, след като обиждате номинирания за Оскар – Тео Ушев… Излязох от дори неверифицирания ви профил, защото ми замириса на едни лагери, които избиха, като мухи интелектуалците в България.

П.С. Я, кажете на хората, че съм рептил и направо да звънкам на Мъск, да си чукнем среща на Белоградчишките скали, че не издържам повече да го чакам! И един съвет, погрижете се за тялото си. Млад мъж сте, а тепърва идват празници…”./show.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *