0

Всички участнички от първия сезон на „Ергенът“ потънаха в забрава. Никоя от от тях не съумя да задържи натрупаната слава и да я използва в своя полза. Донякъде по медиите все още се споменава единствено името на Виктория Капитонова, но пък тя се оказа трън в очите на зрителите и се оказа нежелана.

Питате ли се какво се случва с една от най-харесваните участнички?! Става въпрос за Марта, която успя да впечатли дори Виктор Стоянов и вероятно би била неговият избор, ако не беше признала за чувствата към бившия си мъж.

Ако съдим по постовете й в Инстаграм можем да заключим, че си живее повече от добре. Красавицата не е споделяла има ли мъж до себе си, но е сигурно, че не е сама. Наскоро Марта качи снимка с доста интересен мъж, но от описанието става ясно, че двамата са по-скоро приятели, а не гаджета.

Иначе художничката скоро не е показвала нови творби и се надяваме, че не е в творческа криза. Марта обаче качва доста секси снимки, включително без горнище, но това не е нещо ново за нея.

Инфлуенсърската кариера явно не е след топ приоритетите на Марта, защото в страницата ѝ няма само рекламни постове, подобно на Виктория Капитонова, която друго не качва, ако не е платено от някой бранд. Само тоалетна хартия не е рекламирала Капитонова, но нищо чудно и с това да ни изненада.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *