0

Един от най-любимите синоптици от екрана, усмихнатият Емо Чолаков, отново намери щастието малко повече от година, след като изгуби любовта на живота си. Припомняме, че съпругата на Чолаков, Краси, загуби битката с рака и Емо остана единствен родител на двете им дъщери.

Но ето че и след най-големия мрак изгрява слънце – до нас дойде радостната новина, че любимецът на зрителите е  минал под венчилото.

Той е сключил брак с настоящата си половинка Ивета в разгара на лятото.

Двамата са се венчали през юли на скромна церемония в хотелски комплекс в България. Емо и половинката му Ивета са се запознали само няколко месеца по-рано преди да си кажат заветното „да“ един на друг.

Емо Чолаков сватба

Втора съпруга

За втората жена на Чолаков не се знае почти нищо, освен, че и тя има дъщеря от предишна връзка. След сватбата с бившия синоптик Ивета е взела фамилията му. Тя е добре приета от неговите две деца, които трудно преодоляха смъртта на своята майка.

Първата съпруга на Емо загуби битката с рака през януари 2020-та година и издъхна едва на 39-годишна възраст. Именно заради нейното заболяване Чолаков напусна Би Ти Ви, за да може да е по-близо до нея и да й помага в битката с тежката болест. След смъртта на Краси Чолаков бе изпаднал в тежка депресия. От нея го изведе предаването „Един за друг“ по Нова тв, на което той беше водещ.

Емо не разкрива как се е запознал с новата си любов – тайнствената Ивета. Сега двамата живеели заедно с неговите деца от първия брак, както и момиченцето на неговата любима. Очевидно двете деца на бившия синоптик се разбират чудесно с мащехата си, защото цялото семейство пътува заедно на екскурзии из страната почти всеки уикенд, пише „Ретро“.

Емо Чолаков и Ивета

Родители на Чолаков, които са пенсионери и живеят в Гоце Делчев, също одобрявали новата си снаха. Те се притеснявали, че след тежката загуба синът им ще си остане сам, но ето че на 46-годишна възраст Емо отново е повярвал в любовта и се е престрашил да мине под венчило.

Възможно е новото семейство да реши да има свой общ наследник. Чолаков винаги е признавал, че мечтае да има син, който да наследи фамилията му.

Емо Чолаков сватба

Към момента Емо продължава да работи на Летище София, където се премести след напускането на Би Ти Ви. Той обаче е ангажиран и в Нова тв, където се подготвя трети сезон на шоуто „Един за друг“, предават от hotarena.net.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *