0

„Не гледам „Като две капки вода“, както и останалите предавания по българските телевизии. За зрителите те са интересни, но за мен си бяха просто работа. Аз познавам всичко отвътре и след толкова много години някак ми е уморително да следя нещата.“

 

Това каза прочутият актьор Васил Василев-Зуека от Испания, където продължава да рисува картини – амплоа, с което замени актьорството. Той се радва на двамата си колеги – Димитър Рачков и Герасим Георгиев, които по думите му се справят блестящо.

 

„Обичам си ги, професионализмът им е безспорен. Първоначално като партньор на Рачето беше идея за Краси Радков, но с Геро също се получи много хубаво“, коментира Зуека. Според него предаването е една огромна машина, която, като се завърти, дори някой да се изложи, това няма да се забележи от зрителя. „Поддържам връзка с всички, чуваме се често. Радвам им се, надявам се, и те на мен“, допълва Зуека.

 

Актьорът, който на 30 април ще стане на 58 г., по цял ден рисува и това запълва дните му. „Черпя вдъхновение от живота, от други художници, започвам върху бялото платно и наслоявам едно върху друго, колкото повече рисувам, толкова повече се уча. Може да се каже, че откривам топлата вода“, смее се Зуека. Плътно до него е съпругата му Ани, която не само му дава идеи, но е и първата, която вижда крайния продукт. Зуека вече направи първа изложба, а сега му предстои нова и на 17 март. „В едно съседно до нас градче Албир. Имам намерение и за самостоятелна изложба в края на април, както и в други градове в Испания“, сподели актьорът.

 

Геро и Рачков не спират с шегите по отношение на бившия водещ

Геро и Рачков не спират с шегите по отношение на бившия водещ

 

Междувременно в почти всяко предаване на „Капките“ водещите Димитър Рачков и Геро се майтапят с бившия си колега, понякога дори прекрачвайки мярката, като в последното предаване го нарекоха съвременен Пикасо, на което Василев отговори с усмивка: „Е, то ако не се майтапим със себе си, с кой? Весело да става“.

 

 

Източник: bgdnes


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *